Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítanátok egy férfival, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok egy férfival, ha azt mondja nektek, hogy nem szerelmes?

Figyelt kérdés

Egy beszélgetés során valahogy erre terelődött a szó. Megkérdeztem, hogy szeret-e.

Azt mondta kötődik hozzám és hiányzok neki, ha például összeveszünk, de nem szerelmes.

Én ezen a ponton mondtam neki, hogy akkor inkább folytassuk külön. Nagyon fájt.. De neki is, ahogy láttam. Le is tiltott. Nehéz kiigazodni rajta. Ha nem szerelmes miért pont ő tilt le?

Éreztem egyébként, hogy nem szerelmes, de ez a válasz kellett, hogy kijózanodjak az ábrándokból.. Nagyon rossz.

2020. jún. 4. 08:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is mondtak mar ilyet, most a volegenyem. Azt mondta egyre jobban kezd megszeretni es nem is ez a lenyeg, hanem hogy hogyan banik velem.

Viszont ha valakinek fontos vagy, akkor nem tilt le csak azert, mert megsertodsz valamin, hanem kuzd erted.

2020. jún. 4. 09:49
 12/19 anonim ***** válasza:
41%

Ha e miatt otthagytad, akkor Te sem voltál szerelmes.

Amúgy a szerelmen kívúl sok más motorja lehet egy párkapcsolatnak. Sőt, nem is biztos, hogy egy jól működő párkapcsolatban mindig szerelmes az ember.

A pusztán szerelemre épülő párkapcsolatok sokszor véget is érnek, amikor a rózsaszín felhő elpárolog.

2020. jún. 4. 10:15
 13/19 A kérdező kommentje:

Akkor hova kell a szerelem, szeretet, ha nem egy párkapcsolatba? Mert ez csak szimpla legjobb barátság ezek nélkül.

Tudom, hogy nem egyenlő a szerelem és a szeretet. De egy párkapcsolatban azért mégis másképp szeretjük a másikat, mint pl. a nagymamádat..

Ettől még nem pusztán csak a szerelemre épült részemről.

2020. jún. 4. 10:31
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Persze, mas fajta szeretet ez, mint pl. a nagymamaddal. De mindenki mashogy definialja a szerelmet, van akinek az amikor remeg mikor meglatja a masikat, van aki nem tud másra gondolni csak a "nagy ő" - re. Attol, hogy ezek nincsenek meg, attol meg lehet akar szerelmes is az ember.
2020. jún. 4. 10:43
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Jó, de nem mindegy,hogy miből származik az a 7számjegyű fizetés. Pl. egy programozó simán keres annyit.És egy számlagyáros is...ideig-óráig legalábbis...
2020. jún. 4. 10:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Semmi értelme egy kapcsolatnak ha másfél év alatt nem jutott el odáig, hogy beléd szeressen. A szerelem kell, és egyébként ha dolgoztok a kapcsolaton akkor évtizedekig fenntartható dolog. Édeskevés hosszú kapcsolathoz, hogy valaki minimálisan kötődik hozzád. Ez nem fogja melletted tartani, amint jön valaki aki iránt csak egy kicsivel is többet érez mint langyos ragaszkodás azonnal dobbantani fog vagy meg fog csalni.
2020. jún. 4. 11:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Hm mintha az én párommal járnál.

Amikor összejöttünk akkor elmondta, hogy nem szerelmes alkat, életében kb 4x volt szerelmes és már 50 éves. A feleségébe sem volt igazán soha szerelmes, csak logikus döntés volt elvenni. De elmondta, hogy hozzám ragaszkodik, kötődik és kedvel. Ennek pár hónapja. Érzem, hogy most sem szerelmes és sajnos én sem, mert ez belém rakott egy gátat, hogy hogyan szeressem azt, aki biztos, hogy engem sosem fog... Elég faramuci helyzet. Persze ő is amúgy gyakran olyan, mintha szeretne, bújik, simogat, szex közben szenvedélyes, sokat együtt vagyunk, hiányzom neki stb. De érzem benne néha a hidegséget, a távolságot, hogy a szívében igazából nincs semmi, maximum szimpátia és kötődés. 28N

2020. jún. 4. 12:05
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
17-es, aki életében 4-szer volt szerelmes, az nagyon is szerelmes alkat. Olyannyira, hogy ha egyszer valakibe beleszeret, ahhoz olyan erősen kötődik, hogy nagyon sokára lesz képes beleszeretni másba. Én is átlag 10 évente egyszer tudok beleszeretni valakibe a fentiek miatt. Aki évente képes beleszeretni valakibe, azt nagyon irigylem, de kétségbe vonom, milyen mélységű az a szerelem, ami egy év alatt annyira túljut, hogy már képes másba beleszeretni. Nálam nagyobb emberek tollából is azt olvastam, már nem emlékszem, hogy Popper Péter mondta vagy valaki hasonló, hogy igazán szerelmes az ember max. 2-3-szor lesz az életében.
2020. jún. 4. 12:58
 19/19 anonim ***** válasza:
17 vagyok. Hm...Hát akkor így jártam, sz×r a hozzáállása az egészhez...
2020. jún. 4. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!