Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok egy férfival, ha azt mondja nektek, hogy nem szerelmes?
Egy beszélgetés során valahogy erre terelődött a szó. Megkérdeztem, hogy szeret-e.
Azt mondta kötődik hozzám és hiányzok neki, ha például összeveszünk, de nem szerelmes.
Én ezen a ponton mondtam neki, hogy akkor inkább folytassuk külön. Nagyon fájt.. De neki is, ahogy láttam. Le is tiltott. Nehéz kiigazodni rajta. Ha nem szerelmes miért pont ő tilt le?
Éreztem egyébként, hogy nem szerelmes, de ez a válasz kellett, hogy kijózanodjak az ábrándokból.. Nagyon rossz.
Nekem is mondtak mar ilyet, most a volegenyem. Azt mondta egyre jobban kezd megszeretni es nem is ez a lenyeg, hanem hogy hogyan banik velem.
Viszont ha valakinek fontos vagy, akkor nem tilt le csak azert, mert megsertodsz valamin, hanem kuzd erted.
Ha e miatt otthagytad, akkor Te sem voltál szerelmes.
Amúgy a szerelmen kívúl sok más motorja lehet egy párkapcsolatnak. Sőt, nem is biztos, hogy egy jól működő párkapcsolatban mindig szerelmes az ember.
A pusztán szerelemre épülő párkapcsolatok sokszor véget is érnek, amikor a rózsaszín felhő elpárolog.
Akkor hova kell a szerelem, szeretet, ha nem egy párkapcsolatba? Mert ez csak szimpla legjobb barátság ezek nélkül.
Tudom, hogy nem egyenlő a szerelem és a szeretet. De egy párkapcsolatban azért mégis másképp szeretjük a másikat, mint pl. a nagymamádat..
Ettől még nem pusztán csak a szerelemre épült részemről.
Hm mintha az én párommal járnál.
Amikor összejöttünk akkor elmondta, hogy nem szerelmes alkat, életében kb 4x volt szerelmes és már 50 éves. A feleségébe sem volt igazán soha szerelmes, csak logikus döntés volt elvenni. De elmondta, hogy hozzám ragaszkodik, kötődik és kedvel. Ennek pár hónapja. Érzem, hogy most sem szerelmes és sajnos én sem, mert ez belém rakott egy gátat, hogy hogyan szeressem azt, aki biztos, hogy engem sosem fog... Elég faramuci helyzet. Persze ő is amúgy gyakran olyan, mintha szeretne, bújik, simogat, szex közben szenvedélyes, sokat együtt vagyunk, hiányzom neki stb. De érzem benne néha a hidegséget, a távolságot, hogy a szívében igazából nincs semmi, maximum szimpátia és kötődés. 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!