Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Direkt veszekszik talán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt veszekszik talán velem, vagy valóban?

Figyelt kérdés

Párom sokszor féltékeny.

Néha komolyan nem tudom eldönteni hogy esetleg csak szórakozásbol provokálna e vitát, vagy valoban ideges?

Pl volt olyan, hogy elvitt kocsival munkába.

Előtte csak ugy céltalan köröztünk a városban(fodrászt kerestünk meg ilyen apróságok ami nem fontos, volt még időnk)

Egész úton vádolt hogy en pasira néztem, vagy hol voltam vasárnap, biztos pasinál, stb.

Akik láttak(visszahallottam), azt látták rajtam hogy a barátommal vagyok kocsival es totál szomoru rosszkedvu fejem van.

Aztán ahogy rátért az utra hogy most már a sok körözés után bevisz dolgozni, hirtelen 180 fokot váltott. Betett szerelmes zenét, szerelmet vallott, felvidított stb. És így szálltam ki.

Nem értem ezt a pálfordulást sem, es hogy mi ez az egész.

Most szórakozik velem?

Meg sokszor csinálja velem azt, hogy megsértődik és nekem kell őt engesztelni.mikozben ő a férfi.

Nemrég óta vagyunk egyutt nem ismerem ezt a típust.

Ezeket minek lehet betudni, amikor egy férfi provokálja a nőt??mi értelme van?

2021. dec. 21. 10:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó.

Akkor ezek szerint azert lehet ez, nehogy némán üljünk csak a kocsiban es neki jó érzés, hogy idegesít és magyarázkodom.

Értem.

Eléggé kiábrándíto.

2021. dec. 21. 11:35
 12/17 anonim ***** válasza:
#10 Aztán pislogsz hogy pont ezért fog megutálni a másik.
2021. dec. 21. 12:40
 13/17 A kérdező kommentje:
A megèrtésben nagyban segítenek a kommentek. Lepontozas nem ér.
2021. dec. 21. 13:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Most azt mondta, hogy ami először neki bevillan valoszinu az a helyes gondolata(hogy en csalom meg ilyenek), csak próbálja önmagát megnyugtatni(es ekkor jönnek a 180 fok fordulatok, hogy minden rendben szeret imád)es ezért hülyének tartja magát, mert szerinte az első gondolataira kéne hagyatkoznia es nem hagyni magát átverni.

Meg úgy érzi, ő többet tesz értem, mint én érte. (Szóval állandóan a szeretetemet, törődésemet kell neki bizonygatnom ezek szerint, tényleg)

Megbeszéltük most, hogy próbaljuk már megélni inkább a rózsaszín ködöt felhőtlenül boldogan, legalább amíg tart. Azt mondta, ő sokáig szeretné nagyon.

Most nyugodt.

2021. dec. 21. 14:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Csakhogy, az ember természete nem változik meg egy beszélgetés miatt. Most happy, holnap megint ribi leszel aki fűvel fával csalod.
2021. dec. 21. 14:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Ilyet akkor csinálnak a pasik, ha ők csajozgatnak sutyiban. Próbálják elterelni a figyelmet magukról.
2021. dec. 21. 15:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem az a tipus hál ég
2021. dec. 21. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!