Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az inceleknek miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek miért csak a nők meg a dugás körül forog az egész életük?

Figyelt kérdés
Ingyen élünk a fejükben. Miért nem keresnek valami hobbit maguknak? Semmi egyéb céluk nincs az életben?

2021. dec. 20. 23:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
65%

"mint ha nem lehetne merevedése mert nem dugott, ami nettó baromság"

Hiába van merevedése, ha az nagyon nehezen alakul ki, és könnyen lelankad. De aki nem tapasztal ilyet az mi a fenéért próbálja meg ezt kétségbevonni?

Mégis miért?

2021. dec. 21. 12:06
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
#31. Azért mert anekdotikus érvelés, tehát csak a saját tapasztalataid alapján kezelsz valamit tényként. Én is 28 évesen voltam először nővel és simán ment.
2021. dec. 21. 12:30
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

32#

Nem hiszek neked, abszolút nem látom hitelesnek a sztoridat. De te sem hiszel nekünk úgyhogy kvittek vagyunk.

A szexualitás leginkább pszihológia, ebből indulok ki, és nem a tapasztalataimból.

Ha valaki csak negatív ingereket kap szexuális téren, akkor a pszihéje elkezdi leépíteni ezt a dolgot. Mert így működünk mi férfiak. Belegondolva teljesen logikus is, mindamellett mások is alátámasztották a saját tapasztalatukkal.

2021. dec. 21. 12:44
 34/38 anonim ***** válasza:
#33. Még ha nem is hiszel nekem, akkor is láthatod hogy miért nem hiteles érvelés a saját tapasztalatokra való hivatkozás. Én ezt mondom, te azt mondod.
2021. dec. 21. 12:50
 35/38 anonim ***** válasza:

34#

Pont ezért érveltem a pszihológiai részével. De nyilván ahhoz nem vagy képes hozzászólni, az neked már magad.

De kétségbevonni ilyen alapvető dolgokat, amit még közönséges sajtóban is tényként kezelnek amúgy (ne zavarjon) az persze megy. Persze egy ilyen embernél nem fogom a fáradtságot venni hogy idézgessek, keress rá magad ha érdekel!

2021. dec. 21. 12:57
 36/38 anonim ***** válasza:
Baszki, most mégis mire kéne hivatkozni ebben a témában? Ez nem algebra, hogy tárgyilagosan beszéljünk róla! Itt érzések, lelkiállapotok és annak testi hatásai a téma. Ezt nyilván a saját érzéseink és tapasztalataink alapján fogjuk véleményezni.
2021. dec. 21. 14:31
 37/38 anonim ***** válasza:

Én incel vagyok és 20 éves korom óta egyáltalán nem érdekel a szex. Túl spirituális vagyok ahhoz, hogy ne szarjam le.

Nem a nők körül forog az életem. Sőt, nem igazán foglalkozom a témával.

A szerelem hiányával is jó barátságot ápolok.

2021. dec. 23. 06:43
 38/38 anonim ***** válasza:
Akkor te már megkattantál 37-es.
2021. dec. 23. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!