Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az inceleknek miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek miért csak a nők meg a dugás körül forog az egész életük?

Figyelt kérdés
Ingyen élünk a fejükben. Miért nem keresnek valami hobbit maguknak? Semmi egyéb céluk nincs az életben?

2021. dec. 20. 23:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
65%

Hat nem tudom, a dugas korul biztos, hogy nem forog, mert nem dugok.....

37F incel

2021. dec. 20. 23:53
 12/38 anonim ***** válasza:
13%

11#

37 évesen végig üresjáratban egyáltalán működik még az amivel dugni lehet?

Furcsa is volna ha azon pörögnél amit soha nem csináltál, mondjuk ezért is butaság a kérdés.

De gondolom ennyi év után már akkor sem működne a szex ha véletlenül összejönne. Nem tudom ezt igazából, de ezt a szintet már csak így tudom elképzelni.

2021. dec. 21. 00:03
 13/38 anonim ***** válasza:
89%
12. Miért ne működne? Úgy gondolod hogy a dugással tornáztatod a dákeszt vagy mi? :D
2021. dec. 21. 00:08
 14/38 anonim ***** válasza:
22%

12#

Kb. majdnem

Ha sokat használod (mintha edzenél) akkor jobban működik mintha kevésbé használod, ez tapasztalat. Ha egyáltalán nem használod, az gyakorlatilag kiölheti a libidódat és az egész férfiasságodat. Ezt egy férfinak kéne megerősíteni vagy cáfolni.

Bár ezek elég egyértelmű tények inkább mint feltételezések

2021. dec. 21. 00:18
 15/38 anonim ***** válasza:
51%
#10: a magadfajta egyszerű lelkeknek úgy fogalmaznám meg, hogy a gyerekcsináláson kívül másfajta módok is léteznek. Persze vannak olyan emberek, akiknek az agya ehhez nem eléggé fejlett. Csakhogy! Éppen ma beszélgettünk az egyik családtagommal arról, hogy az egyik,jelenleg még általános iskolás alsós korú, távolabbi rokonunk igencsak szerényen van eleresztve agyilag, úgyhogy ehhez képest óriási szerencse, hogy kiderült, hogy egy bizonyos sportágban nagyon tehetséges is, és óriási kedve is van hozzá.
2021. dec. 21. 00:31
 16/38 anonim ***** válasza:
39%

#15 voltam, kiegészítés:

"a gyerekcsináláson kívül másfajta módok is léteznek"

mármint arra, hogy ha mindenképpen nyomot akarsz hagyni magad után a világban.

2021. dec. 21. 00:31
 17/38 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem csak ezek körül forog az életük, de egy Párkapcsolatok témakörben nem meglepő, hogy ezzel kapcsolatban írnak ki kérdést...

Másrészt, nekem inkább az jön le a kérdésekből/válaszokból, hogy sokan nem is főleg a szexet, hanem elsősorban magát a kapcsolatot hiányolják, hogy valaki szeresse és elfogadja őket.

Ráadásul ez egy olyan érzékeny téma, hogy az ember nem tud róla nem tudomást venni: az összes filmben/ reklámban/ melóban vagy az utcán mindenhol látja az ember a párokat illetve tolják az arcába, hogy egyedül kb. senki... Ez pedig csak ront a frusztrációján.

Szerintem azt mondani nekik, hogy keressenek inkább egy hobbit, kb. olyan, mintha valakinek egy kés állna ki a hátából és mondanák neki, hogy ne azzal a k..va késsel törődjön, hanem valami mással...

2021. dec. 21. 00:46
 18/38 anonim ***** válasza:
80%

#15. Ez nagyon szép és megható, de mi köze az alapvető biológiai igényekhez amik mindenkiben ott vannak? Gyakorlatilag csak annyit írtál le hogy "foglald el magad mással".

Nos, ezt könnyen leírja egy olyan személy akinek megadatott, de semmivel sincs benne több valós empátia mint ha egy hajléktalannak azt mondanád hogy nem olyan nagy szám házban lakni és hogy fölöslegesen rágódik miatta.

2021. dec. 21. 00:47
 19/38 anonim ***** válasza:
54%

"alapvető biológiai igényekhez amik mindenkiben ott vannak"

Ez sem igaz, mert mi van akkor az aszexuálisokkal, demiszexuálisokkal?

2021. dec. 21. 00:58
 20/38 anonim ***** válasza:
66%
#19. Valóban léteznek emberek akik mentális betegségek vagy hormonzavar miatt nem éreznek szexuális vágyat -nyílvánvalóan nem a saját döntésükből adódóan-, de ezt nem lehet ráhúzni mindenkire. Ez nem úgy működik hogy fogod és kihúzol egy biztosítékot és onnantól nem dolgozik benned tovább.
2021. dec. 21. 01:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!