Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az inceleknek miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek miért csak a nők meg a dugás körül forog az egész életük?

Figyelt kérdés
Ingyen élünk a fejükben. Miért nem keresnek valami hobbit maguknak? Semmi egyéb céluk nincs az életben?

2021. dec. 20. 23:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
62%

"kb. olyan, mintha valakinek egy kés állna ki a hátából és mondanák neki, hogy ne azzal a k..va késsel törődjön, hanem valami mással..."

Valakinek hianyzik az a kes, Piszkos Fred :D

37F incel

2021. dec. 21. 02:37
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy valami miatt szakít veled a párod. Előbb-utóbb a párkereséssel kezdesz el foglalkozni, ugyebár valamilyen űr mégis keletkezik az életedben. És minél tovább vagy egyedül, annál több energiát fektetnél ebbe, talán átmenetileg a hobbijaid rovására is menne. Ezzel szemben a szintén egyedülálló inceleknek azt javaslod hogy keressen egy hobbit, ne foglalkozzon a problémája megoldásán. Úgyhogy szerintem ez elég álszent hozzáállás.

Inkább hatékonyabb párkeresési szokások kellenek nekik, illetve azon dolgok megszüntetése, amik megnehezíthetik a párkeresést (amire vagy van belső motivációjuk, vagy nincs). Ugyebár ha nekik is sikerélményük lenne, nem foglalkoznának a témával.

(A válaszomban az incelek alatt azokat értem akik sok ideig egyedülállóak, vagy egész életükben azok. Ugyebár sokan egyből a nagyon szélsőséges csoportjukra asszociálnak a szó hallatán(...))

2021. dec. 21. 05:15
 23/38 anonim ***** válasza:
78%
Próbáld ki, hogy nem eszel három napig. Mi fog a fejedben járni a negyedik napra? Csak a kaja meg az evés. Na most mi meg erre azt mondanánk neked, hogy ne csak a zabálásra gondolj, inkább keress valami hobbit magadnak. Mennyire lenne ez megoldás az éhségre...?
2021. dec. 21. 07:04
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
12-es, alapjában jól gondolod, de nem azért, amit írtál. Itt a mentális egészségről van szó. A szexuálpszichológiáról. A rögzült szexuális viselkedésről. Aki 14 éves kora óta szexel és úgy nő fel, hogy természetes számára a nők vonzalma, az valószínűleg még 60 évesen is aktív lesz.
2021. dec. 21. 07:10
 25/38 anonim ***** válasza:
80%
Amiért az éhezőknek a kaja körül forog az egész életük.
2021. dec. 21. 07:49
 26/38 anonim ***** válasza:
84%

23, 25: Erre majd mindjárt megkapjátok, hogy de hát enni létszükséglet, szexelni meg nem. Ami a szó szoros értelmében igaz is, fizikailag nem pusztulsz bele a hiányába, vagyis csak lassú leépülés formájában...

Ja, meg mindjárt jön a maszti. Masztizz egész életedben, ha nem jut más, álljon kizárólag ebből a szexuális életed, nyilván ez teljesen rendben van így.

14: "Ha egyáltalán nem használod, az gyakorlatilag kiölheti a libidódat és az egész férfiasságodat."

Igaz, nőként (30 évesen) vagyok ebben a helyzetben, és "csak" közel 8 éve, de semennyit nem csökkent a libidóm (és ezzel együtt a frusztrációm). Szerintem ez inkább idősebb korban következik be, de akkor sem annak hatására, hogy nem csinálod.

2021. dec. 21. 10:30
 27/38 anonim ***** válasza:

"Igaz, nőként (30 évesen) vagyok ebben a helyzetben, és "csak" közel 8 éve, de semennyit nem csökkent a libidóm (és ezzel együtt a frusztrációm). Szerintem ez inkább idősebb korban következik be, de akkor sem annak hatására, hogy nem csinálod."

Nem véletlenül írtam férfiasságot

Azért mi férfiak hidd el, másként működünk. Nálunk a vágy is csökken, és az egész szexualitásunk sérül. Valószínűleg egy visszafordítható jelenség, de ilyen helyzetben drasztikusan csökken a libidó és a szexuális teljesítőképesség. Mert ilyenkor a férfinal ez leépül

2021. dec. 21. 10:39
 28/38 anonim ***** válasza:
78%
#27. Érdekelne hogy van-e erről valami konkrét bizonyíték vagy tanulmány, mert nekem nagyon úgy hangzik hogy ez semmi más mint a saját "bölcsességed".
2021. dec. 21. 10:58
 29/38 anonim ***** válasza:
64%

Nem a 27-es vagyok, de válaszolok.

A bizonyíték én magam vagyok. Pontosan ezt tapasztaltam saját magamon, és minden, MINDEN gondolat, ami kialakítottam tökéletesen megfelel a saját tapasztalataimnak.

Oldalakat tudnék írni a témáról, de nem fogok most ebbe részletesen belemenni. Maradjunk annyiban, hogy a férfi számára a megfelelő szexuális sikerek a megfelelő időben(!) nélkülözhetetlenek. Ha ez nincs meg, úgy gyakorlatilag a jövőjét lehúzhatja a WC-n. A 25 éves frusztrált szűz pasas hiába áll rá napi 24 órában az önfejlesztésre, meg a többire, addigra már olyan szintű szexuálpszichológiai sérülést elszenvedett, amit nem lehet helyrehozni.

Csak egy egyszerű példa:

Vegyünk egy gyereket, aki apa nélkül nő fel. Tökmindegy, hogy fiú vagy lány, a lényeg, hogy nem volt előtte megfelelő apamodell, nem részesült az apai szeretetben.

Ez a gyerek később, huszonévesen már hiába találkozik az apjával, mert a múltban keletkezett sérüléseket nem lehet a jelenben gyógyítani. Ez a gyerek már hiába megy le labdázni az apjával, mennek a játszótérre, ülnek le tanulni, hiába olvas neki mesét, hiába próbálja "pótolni" a gyermeki években bekövetkezett hiányt - mert az már NEM LEHET. Késő.

Hidd el, mi férfiak, akik voltunk/vagyunk az incel létformában, nem véletlenül írjuk teljes meggyőződéssel az állításainkat. Mivel azokat olyan dolgok támasztják alá, amik minden kívülálló elméletét megcáfolják:

A SAJÁT tapasztalataink.

2021. dec. 21. 11:08
 30/38 anonim ***** válasza:
85%

#29.

"szexuálpszichológiai sérülés"

De eredetileg nem is erről beszéltél, hanem konkrét szervi problémáról, mint ha nem lehetne merevedése mert nem dugott, ami nettó baromság.

2021. dec. 21. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!