Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne mit gondoltok, ha párotok a főnök, és azért ad kevesebb fizetést, mert az ő házában élsz, vagy kapsz valamit?
Figyelt kérdés
Jól menő vállalkozó, megszűnt a munkahelyem, aminek nagyon örült, mert mindig szerette volna ha neki tudok segíteni. Otthonról is végezhető, jövő-menős munka. A házában élek már nagyon rég, az én fizetésem 0 volt mindig is az övéhez képest. Sokat dolgozom, folyamatosan. A háztartásban nem segít senki. Ezt így nem tudom már hova tenni. Volt már valaki így? Pl ha kapok valamit,azt is azért, mert "fizetés". De nekem nem kell így.... összeveszni nem akarok...2021. dec. 20. 14:50
11/17 anonim válasza:
"azt megértem, hogy a kisebb fizetéssel kompenzálja az ott létedet; "
Én meg nem értem meg. Ne keverje a magánéletet a vállalkozással. A kisebb fizetésből kevesebb nyugdíja és rosszabb induló pozíciója lesz egy új munkahelyen a kérdezőnek.
12/17 anonim válasza:
Ne legyél hülye! Jelenleg a csicskája vagy, házicseléd, alkalmazott, befogadott az életébe, akkor tesz ki, amikor akar, bármelyik, akár mindegyik szempontból.
Eleve nem értem, hogy hogy mehettél bele, hogy feladd a munkád, de ha ez nektek jó, akkor adjon korrekt, bejelentett fizetést, amit te osztasz be. Ezt pedig hangsúlyosan válasszátok el a magánélettől.
13/17 anonim válasza:
#11: OK, akkor adjon magasabb fizetést, majd utána kérje el tőle a rezsi felét?
Ezzel csak azt éred el, hogy többet kell adózzon a munkavállalója után
14/17 anonim válasza:
#13: Igen. Magasabb fizetés és kérje a rezsi felét. A kérdező így jár jól, miért a pasi érdekeit kéne nézni?
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszoka
2021. dec. 22. 18:00
17/17 anonim válasza:
A párod nem tehet arról, hogy rosszul itélted meg őt, és őt választottad. Már azelőtt is ilyen típus volt, hogy járni kezdtetek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!