Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ez nagyon ciki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ez nagyon ciki egy nőnél társkereséskor?

Figyelt kérdés

Nyáron vettünk egy kétszobás házat. (Szüleim váltak.) Gyorsan kellett meghozni a döntést, nem nagyon volt választásunk. A baj csak az, hogy nagyon el lett bszintva a ház, és az egyik szoba óriási. Lényeg az, hogy télen nem bírtuk fizetni, és úgy döntöttünk, hogy lezárjuk. Egy szobában alszom anyummal, külön ágy persze. Nem zavar, de elkezdtem randizni egy pasival, és csak úgy belegondoltam mit szólna ehhez ha megtudná. Amúgy ha bármi olyan lenne, csak a pasihoz mennénk. Tehát különösebb bajt nem okoz, csak nem nagyon merem ezt mondani.

22N

2021. dec. 19. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavarna, bár nem akarnék nagyon nálatok aludni :D 27/F
2021. dec. 19. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

Engem sem zavarna, egyáltalán nem lényeg ha szimpatikus vagy.

De tényleg mennyire durva ha ezt egy férfi írná le 2 percen belül szét lenne oltva.

2021. dec. 19. 14:15
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
#7: Hát, igen. Ilyen az, amikor naponta elszidnak itt minket, mindenbe belekötnek, érvelni képtelenek... Mi meg csak nyugisan válaszolgatunk.
2021. dec. 19. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
Az nem a nők hibája, hogy a pináért a férfiak bármit elviselnek.
2021. dec. 19. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:
80%
#14: Tehát, ha valaki megérti a másik anyagi helyzetét és nem az alapján választ társat, akkor az "mindent a pináért" elviselés? Mi kérünk elnézést.
2021. dec. 19. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!