Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ez nagyon ciki egy nőnél társkereséskor?
Nyáron vettünk egy kétszobás házat. (Szüleim váltak.) Gyorsan kellett meghozni a döntést, nem nagyon volt választásunk. A baj csak az, hogy nagyon el lett bszintva a ház, és az egyik szoba óriási. Lényeg az, hogy télen nem bírtuk fizetni, és úgy döntöttünk, hogy lezárjuk. Egy szobában alszom anyummal, külön ágy persze. Nem zavar, de elkezdtem randizni egy pasival, és csak úgy belegondoltam mit szólna ehhez ha megtudná. Amúgy ha bármi olyan lenne, csak a pasihoz mennénk. Tehát különösebb bajt nem okoz, csak nem nagyon merem ezt mondani.
22N
A pasikat ez sztem nemnagyon erdekli.
Max az tennr be ha pasival.aludnal vagy fiutesoval etc
Azért én nem birnék így aludni, hogy anyummal ennyi idősen.
Inkább szánnám rá a pluszt a fűtésre pl egy infra panel vagy hősugárzó. És nem a pasik miatt hanem mert felnőtt nőként nem kellene anyuval aludni.
Ha férfi lennél a kutyának sem kellenél így.
nőként meg...persze nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!