Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ezt az oldalt társkeresésre használni?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok azokról akik itt próbálnak meg ismerkedni?2015. febr. 1. 19:02
1/10 anonim válasza:
mindenki ott ismerkedik ahol jónak látja, semmit nem gondolok.
2/10 anonim válasza:
Nem ciki. Semmi. Mièrt lenne ciki?
3/10 opened paradise válasza:
Ha minden "L" és "N" betűre ráírva,meg az olyan kérdéseknél is egyből priváttal bombázva teszik,akkor szerintem igen.
Amúgy nem.
4/10 Nemadnámmeg:S válasza:
Szerintem senki se olyan reménytelen, hogy itt keljen ismerkedni. Én nagyon utolsó lehetőségnek hagynám. Szoktam beszélgetni néha itt, de, hogy kapcsolatot akarjak valakitől netes ismerkedéssel az elég furcsa nekem.
5/10 anonim válasza:
Nem ciki :) én pl ha nem lenne barátom itt keresnék szűz fiút, hogy elvegyem neki :D (imádom a szüzeket) 18/L
6/10 anonim válasza:
Nem. A netes ismerkedés jobb, mint a személyes.
7/10 anonim válasza:
Inkább ismerkedős kérdések legyenek mint a könyökhajlatokra izguló csávó, meg a hajfétises nyomorék kérdései 69. alkalommal.
8/10 anonim válasza:
Nem ciki, bár ez se túl hatékony.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az utóbbi időben én is elkezdtem itt ismerkedni, csak azért kérdeztem.
2015. febr. 1. 19:59
10/10 anonim válasza:
Az ismerkedés úgysem itt zajlik hanem személyesen. Ez csak a kezdett. Onnantól viszont már ugyanolyan ismerkedés mint a többi. nem az számít, hogy hol kezdtünk el valakit megismerni, hanem az, hogy kit ismertünk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!