Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki? Szerintetek adjam fel a társkeresést?
Egy csaj véletlenül lájkolt egy társkeresőn. Jól nézett ki, csodálkoztam is, hogy egy ilyen csaj szóba áll, egy olyan randasággal mint én.
Írtam is neki egy levelet, erre visszaír, hogy véletlenül lájkolt le, és bottal se piszkálna hozzám.
22/F
Sose add fel!
Elég hülye,buta ribi lehetett.De ne foglalkozz vele!Te jobbat érdemelsz!Túl sok manapság a nagyképű ember, az ilyeneket kéne lerángatni a magas lóról,úgy hogy jó nagyot essen:)
De tudod, nem érdemes az ilyennek foglalkozni! Majd jön akinek jönnie kell és el is fog jönni csak hinni kell benne;)
Ne add fel! Gondolkoztam most ezen...Lehet hülyén hangzik, de lehet a sors így állít egy próbát Neked, és ha átméssz rajta akkor nyert ügyed van.Tehát sose add fel! Nem érdemes az ilyen ostoba, libákon fenn akadni.-Ezek csak egy valamire jók...de azt ugye nem kell leírnom.
Te sokkal értékesebb vagy, sőt biztos vagyok benne, hogy megtalálod a hozzád illő párodat!
Aki ilyet ír , az egy faragatlan,b.unkó,p@r@szt.Semmi több.
Nézéttek.
Ronda vagyok, meg falusi is. Ennyi. Ki járna egy Szabolcsi parasztal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!