Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy idősebb nő rám akár hajtani?
Én 20 vagyok ő 40 körül.
Szüleimmel jó kapcsolatban van és nemrég valami miatt rámírt nemrég.
Elkezdtünk beszélgetni és egyre inkább érzem, hogy flörtölni akar, én persze nem akarok érthető okokból . Mindig mondja, hogy milyen figyelmes vagyok, meg látszik, hogy sokat sportolok, meg szép az arcom/pofikám, jelentsen ez bármit is.
Nem mondta ki, hogy szeretne tőlem valamit, úgyhogy nem írhatom neki, hogy nem szeretnék tőle semmit, mert biztos előadná, hogy csak sokat láttam bele.
Mit csináljak?
#18 érdekes felvetés xD
#19 whut?
#20 átlagos, inkább az, hogy a szüleim nagyon jóban vannak vele. Meg jobban bejönnek a fiatalok, sok 40es férfinak is inkább a fiatalok jönnek be, miért nehéz elképzelni ezt egy 20 évesről?
Én se tudom elképzelni, hogy egy 40 éves normális nő erőteljesen nyomuljon egy 20 éves srácra, akik legtöbbször még tényleg kolyoknek néznek ki..
Én 30+os nő vagyok és rengeteg fiatalabb srác próbálkozik, de azok tényleg akarnak vmit, dúlnak a hormonok. Magamtól rá nem nyomulnek egy kissracra soha, főleg ha nem is viszonozza.
#23 igazából kedves voltam vele és figyelemes, de mindenkivel próbálok az lenni
#24 annyira nem nézek ki kölyöknek, egy fejjel magasabb vagyok nála és rendesen nő az arcszőrzetem, bár ez nem hiszem hogy annyira számít.
Akikről beszélsz, azok mindenkinél bepróbálkoznak és nem komolyat akarnak. Én is ismerek ilyen embereket. Úgy tűnik ő mégis rányomul egy kissrácra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!