Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a nálam 10-15 évvel idősebb férfiak jönnek be, viszont még nem akarok 3 éven belül családot? 22N
Nem tudom miért alakult így, de valahogy mindig olyan férfiakkal ismerkedem akik 10-15 évvel idősebbek nálam, pedig nem zárom ki a velem egykorúakat sem. Azonban ilyenkor sokan felhozzák a gyerek témát, amire nem állok készen. Igazából jelenleg úgy gondolom nem is szeretnék gyereket, ami lehet megváltozik pár év múlva lehet nem.
Mit csináljak? Van olyan 30-as férfi aki még várna szintén a családalapítással?
Szerintem simán találsz ilyet. Mondjuk mostanában én is csak gyerekfóbiásokat meg családmániásokat látok ebben a korban. Hogy valami pozitív is legyen, édesapám 44 éves volt, mikor megszülettem (anyukám 39). Párom 29, ő is azt mondja inkább, hogy a következő 5 évben nem érdemes gondolkodnunk gyerekvállaláson, gazdasági és egyéb okokból sem. Utána is ráérünk.
25N
Az a 35 éves pasi aki 22 éves lánnyal van, az rvára nem akar gyereket tőle. Én biztos nem szeretnék.
És ha elhatározod hogy gyereket válalsz azt nem hiszem hogy egy 40+ pasitól akarod.
36/f szűz
Emeld 20-25 évre a határt arra a pár évre még! Egy 45+-os pasi lehet már nem akar gyereket ;-)
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!