Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy idősebb nő rám akár hajtani?
Én 20 vagyok ő 40 körül.
Szüleimmel jó kapcsolatban van és nemrég valami miatt rámírt nemrég.
Elkezdtünk beszélgetni és egyre inkább érzem, hogy flörtölni akar, én persze nem akarok érthető okokból . Mindig mondja, hogy milyen figyelmes vagyok, meg látszik, hogy sokat sportolok, meg szép az arcom/pofikám, jelentsen ez bármit is.
Nem mondta ki, hogy szeretne tőlem valamit, úgyhogy nem írhatom neki, hogy nem szeretnék tőle semmit, mert biztos előadná, hogy csak sokat láttam bele.
Mit csináljak?
Hátha emojikat is tesz minden sor után, akkor már tuti akar tőled valamit..... 🤦♀️
46/N
#3 olvasd végig, nem az emoji miatt gondolom, szerintem te se szoktál flörtölést kezdeményezni azzal, akitol semmit nem akarsz...
#4 ha nem írok ugyanúgy írogat és úgyse tudom lerazni, mert szüleimmel jóban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!