Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha tetszenek az idősebb nők? El tudnátok képzelni olyan párkapcsolatot, ahol a nő az idősebb?
Figyelt kérdés
28/F vagyok, a fiatalabb lányok nem nagyon jönnek már be az utóbbi időben, ez a személyes tapasztalatom. Mostanában ugyanis már a tőlem idősebb nőkkel is szoktam szemezni, illetve figyelni is őket2020. dec. 9. 16:51
1/7 anonim válasza:
Ha ők tetszenek, akkor kezdeményezz náluk. Ritkább ugyan ez a felállás, de vannak ilyen párok is.
2/7 anonim válasza:
Volt idősebb nőm. Megpróbálhatod, de nálam pl állandóan mindenkire féltékeny volt, pedig nem adtam rá okot.
3/7 anonim válasza:
26 voltam mikor megismertem a párom, ő akkor volt 42 éves nő.
Most 30 éves vagyok, van már közös lakásunk ő 46 éves, de ha reggel meglátom bugyi nélkül hálóingben olyan kemény vagyok mint eddig egy fiatalabb nőtől sem.
iszonyatosan szexi teste van, féltékeny is rám, ha csak ránézek valami fiatalabb nőre, otthon megkapom a magamét.
de ezt leszámítva, harmonikusan élünk.
4/7 anonim válasza:
3-as Egy túl érett nő igazából , aki férfinak adja ki magát szégyen.
5/7 anonim válasza:
Igen, lehet párkapcsolatod idősebb nővel. 10 év körül van a határ.
De van egy pár buktatója; te már 28 vagy, szóval a kiszemelt nők 35+ korosztályba tartozhatnak. Nekik már vagy van gyerek vagy rövid időn belül akarnak. Ritka az olyan, aki nem akar.
Szóval, ha készen állsz gyerekvállalásra, tiéd a pálya.
6/7 anonim válasza:
Ismerek ilyet. A nő 40 éves, 2 gyereke van, a nagyobb 16. A pasi 26 éves. 3 éve együtt vannak, 1 éve együtt élnek, jól negvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!