Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem egyezik a humorunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem egyezik a humorunk a párunkkal?

Figyelt kérdés

Nagyon figyelmes, nagyon szeret és lassan kialakult bennem is a szerelem érzése, de mégsem tud bennem kibontakozni ez az érzés, mivel nagyon hiányolom a humort a kapcsolatunkból. Nagyon ritkán van, hogy őszintén meg tud nevettetni úgy igazából, nem tudok vele viccelődni, csipkelődni, egyszerűen túl “ártatlan”, hiányzik a fekete humor, vagy egyszerűen csak szimplán néha egy-egy jó beszólás...én önmagamat humorosnak tartom és mások is, sokszor el tudok szórakozni mással, de a párommal nem megy és ez hiányzik...

Mással volt már ilyen?

Máskülönben minden tökéletes, ez az egy probléma van...szerintetek később rámehet erre a kapcsolatunk? 20/L

2021. dec. 13. 20:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
20%
Hű, micsoda főnyeremény lehet egy ilyen proli "nő".
2021. dec. 14. 07:32
 32/36 A kérdező kommentje:
Most tudtam, hogy ezzel fogsz jönni, mert mondtam egy csúnya szót juuuj most mi lesz 😁
2021. dec. 14. 07:39
 33/36 anonim ***** válasza:
29%
Inkább alpári vagy mint humoros.
2021. dec. 14. 07:46
 34/36 A kérdező kommentje:
Még mindig különb nálad
2021. dec. 14. 13:20
 35/36 anonim ***** válasza:
Figyelj, ő ilyen, ne akard és nem is fogod tudni megváltoztatni, pont.
2021. dec. 14. 22:14
 36/36 anonim ***** válasza:

Ez az, sokszor nem érti az iróniát, szarkazmust - ezzel vigyázni kell, mert sok "szarkasztikus" ember simán kőbunkó.

Nem bántásból írtam, de sajnos rettentő kevesen találják meg azt a pontot, ahol még épp viccesek és nem tahók.

2021. dec. 14. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!