Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem egyezik a humorunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem egyezik a humorunk a párunkkal?

Figyelt kérdés

Nagyon figyelmes, nagyon szeret és lassan kialakult bennem is a szerelem érzése, de mégsem tud bennem kibontakozni ez az érzés, mivel nagyon hiányolom a humort a kapcsolatunkból. Nagyon ritkán van, hogy őszintén meg tud nevettetni úgy igazából, nem tudok vele viccelődni, csipkelődni, egyszerűen túl “ártatlan”, hiányzik a fekete humor, vagy egyszerűen csak szimplán néha egy-egy jó beszólás...én önmagamat humorosnak tartom és mások is, sokszor el tudok szórakozni mással, de a párommal nem megy és ez hiányzik...

Mással volt már ilyen?

Máskülönben minden tökéletes, ez az egy probléma van...szerintetek később rámehet erre a kapcsolatunk? 20/L

2021. dec. 13. 20:31
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Miért? A pároddal csak a dugásért vagy egyutt?😅 A lelkitársad kéne legyen, akivel egy hullámhosszon vagy, de ha kommunikáció nem működik akkor ott bukta van..
2021. dec. 13. 21:27
 22/36 anonim ***** válasza:
3%
Nem beszélek vele mert bármit mondok megsértődik. Így az igen, nem , és a rahagyom a kommunikáció. A barátokkal beszélgetek viccelek .
2021. dec. 13. 21:31
 23/36 anonim ***** válasza:
68%

30. Jaja, ugyanezt tudom mondani. A nagyszüleim 80 felettiek, több mint 60 éve vannak együtt. Totál más a humoruk, papám nagyon szereti a disznó vicceket és a hasonló morbid poénokat, ehhez képest mamám előtt kb. káromkodni sem lehet, mert rászól mindenkire, meg ő csak a kedves és ártatlan humort szereti. Mégis leéltek valahogy egy életet egymás mellett normálisan és szeretetben.

Utólag visszanézve milyen elborult őrület lett volna, ha az egyikük azt mondja azért válik el a másiktól, mert nem egyforma a humoruk. Abszurd :D

2021. dec. 13. 21:33
 24/36 A kérdező kommentje:
Én sem mondtam, hogy szakitok emiatt :)
2021. dec. 13. 21:48
 25/36 anonim ***** válasza:
90%

Azta, egy értelmesen feltett kérdésre, ami normális hangnemben van megfogalmazva mennyi gyűlölet jött... Rá se ránts kerdező, van úgy, hogy betalál egy unatkozó keserű lelkű ember, vagy olyan, akit épp fájóan érint egy átlagos téma, és beindítja a gyűlöletcunamit.

A kérdésedre válaszolva, okozhat gondot, de ha amúgy minden más passzol, akkor aligha mehet rá a kapcsolat. Én is szeretem pl. túltolni a dolgokat, ami nekem vicces, páromnak is egy pontig, utána sok. De ezt mindig megbeszéljük, mással oké, neki néha sok. Ezt el tudja fogadni, sőt alkalmazkodni is lehet, valamint kezd már mostanra visszaszólogatni, csak meg kell találni a módját, hogy mikor vevö rá jobban. Szóval "fejlődni" is lehet ebben szerintem. De mindenképp érdemes megpróbálni ilyen téren is összecsiszolódni :D

Itt is a kommunikáció a lényeg.

2021. dec. 13. 21:50
 26/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen, utolsó! 😄

Közben látom, az adminok is végezték a dolgukat, mert ez én kedves barátomnak jo pár kommentje törölve lett:))

2021. dec. 13. 22:02
 27/36 anonim ***** válasza:
59%

Hiányoztam Kisanyám?!

Amúgy azt gondolom nem kell eröltetni a humort, ne görcsölj rá, humor nélkul is van élet.

2021. dec. 14. 00:05
 28/36 anonim ***** válasza:
39%
Az ilyenek, mint a kérdező, akik azzal büszkélkednek hogy jó humoruk van, na azoknak nincs, csak azt hiszik magukról. Az exem is megvolt győződve róla, hogy ő milyen vicces, mások is ezt mondják róla, a valóságban meg csak szimplán kínosan röhejes volt.
2021. dec. 14. 07:11
 29/36 anonim ***** válasza:
22%
Vicces vagy.
2021. dec. 14. 07:28
 30/36 A kérdező kommentje:
Nem viccnek szántam
2021. dec. 14. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!