Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem egyezik a humorunk a párunkkal?
Nagyon figyelmes, nagyon szeret és lassan kialakult bennem is a szerelem érzése, de mégsem tud bennem kibontakozni ez az érzés, mivel nagyon hiányolom a humort a kapcsolatunkból. Nagyon ritkán van, hogy őszintén meg tud nevettetni úgy igazából, nem tudok vele viccelődni, csipkelődni, egyszerűen túl “ártatlan”, hiányzik a fekete humor, vagy egyszerűen csak szimplán néha egy-egy jó beszólás...én önmagamat humorosnak tartom és mások is, sokszor el tudok szórakozni mással, de a párommal nem megy és ez hiányzik...
Mással volt már ilyen?
Máskülönben minden tökéletes, ez az egy probléma van...szerintetek később rámehet erre a kapcsolatunk? 20/L
Sokszor úgy látom már hogy a mai ember a jó dolgában veszik meg.
Lassan már annyi szempontnak kell megfelelni hogy nem is lesz értelme párkapcsolatban lenni.
Az nem baj esetleg hogy mondjuk 2 milliméterrel beljebb áll a jobb füle mint a bal? :D
Ki mondta, hogy én nem nevettetem meg? Nagyon sokszor, de már ezt viszont nem kapom. Itt csak ennyiről van szó..és lehet hogy neha próbálkozik, de nem nagyon jön össze neki. De amugy szeretjük egymást.
A kérdés az, hogy a humor hiánya mennyire befolyásolhatja a kapcsolatot.
Szerintem ez nem egy értelmetlen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!