Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem egyezik a humorunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem egyezik a humorunk a párunkkal?

Figyelt kérdés

Nagyon figyelmes, nagyon szeret és lassan kialakult bennem is a szerelem érzése, de mégsem tud bennem kibontakozni ez az érzés, mivel nagyon hiányolom a humort a kapcsolatunkból. Nagyon ritkán van, hogy őszintén meg tud nevettetni úgy igazából, nem tudok vele viccelődni, csipkelődni, egyszerűen túl “ártatlan”, hiányzik a fekete humor, vagy egyszerűen csak szimplán néha egy-egy jó beszólás...én önmagamat humorosnak tartom és mások is, sokszor el tudok szórakozni mással, de a párommal nem megy és ez hiányzik...

Mással volt már ilyen?

Máskülönben minden tökéletes, ez az egy probléma van...szerintetek később rámehet erre a kapcsolatunk? 20/L

2021. dec. 13. 20:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
10%
Dehogy ennyiben, de ez is hozzátartozik :)
2021. dec. 13. 20:49
 12/36 anonim ***** válasza:
10%

"Nagyon ritkán van, hogy őszintén meg tud nevettetni"

Te írtad fent.

Nyugi, te sem tudod őt öszinten megnevettetni. hát ba**od senki sem tokeletes mindenkinek van hibaja fogadjunk neked is!

Szoval vagy elfogadod igy vagy dobod es elsz egy ams pasi akinek mas lesza hibaja, ezt mar irtam fentebb. de ez egyertelmu, és de ez egy ritka ertelmetlen kérdes.

2021. dec. 13. 20:50
 13/36 A kérdező kommentje:
18-as VÉGRE EGY NORMÁLIS VÁLASZ köszönöm
 14/36 anonim ***** válasza:
55%
Bár én elég durva vicceket szoktam elsütni, akár a saját halálommal is :D
 15/36 anonim ***** válasza:
7%
24 ha te elnela kérdezo pasija akk arra irna ki kerdest h hat tul fekete humoru a pasija mit csianljon... :D kérdezonek semmi sem jo
2021. dec. 13. 20:51
 16/36 harebell ***** válasza:
90%
Nekünk sem teljesen egyezik a humorunk a férjemmel, de azért vannak közös pontok, illetve egymás poénjaira nagyjából vevők vagyunk (mondjuk én az övére kevésbé, tipikus boomer humor meg szóviccek :D). Ez nekem így belefér, nem okoz problémát, de ha merőben más lenne a humorunk, vagy pl nem értené az iróniát/szarkazmust, az már zavarna. Az általad leírt helyzet is zavarna, biztos, hogy hiányolnám a humort és a csipkelődést és hosszútávon nagyon nyomasztana, szerintem nem alakulna ki bennem az a "lelkitárs" érzés, illetve nem érezném magam felszabadultan önmagamnak, ha nem tudnék vele viccelődni.
2021. dec. 13. 20:52
 17/36 A kérdező kommentje:
23-hát már meg ne haragudj kisanyám, de ha állandóan beszólogatsz és itt éled ki a frusztrációdat, akkor ne csodálkozz, ha visszaszólnak ;)
2021. dec. 13. 20:53
 18/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen a választ,26-os.

Ez az, sokszor nem érti az iróniát, szarkazmust, nem tudok vele viccesen, szórakoztatóan elbeszélgetni...de hátha ez változni nem. Nem szeretném, hogy ez szakító ok legyen.

2021. dec. 13. 20:55
 19/36 anonim ***** válasza:
82%

A szüleim közel 70 évesek, anyum és apum humora annyira eltér, hogyha apum elkezd viccelődni akkor anyum vagy rászól, hogy ne bántson meg mást, vagy bocsánatot kér apum nevében. Anyum meg olyan dolgokat talál humorosnak, amiket apum nem.

Ha van más, ami összetart titeket, akkor nem ez lesz a vízválasztó.

2021. dec. 13. 21:05
 20/36 anonim ***** válasza:
11%
Beszélgetni ? Arra valók a barátok
2021. dec. 13. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!