Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni az elején, hogy a férfi komolyan gondolja veled a kialakuloban lévő kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Akár viselkedési, nem tudom most hirtelen megfogalmazni máshogy.... Miben nyilvánul ak meg ezek, hogy nem csak alkalmi, laza kapcsolatot akár tőled? N312021. dec. 11. 10:50
21/24 anonim válasza:
20. Akkor ne cicáz, vélhetően ha te kiesel van még ott neki bőven... Minek pazarlod az elérhetetlenre , mert azt gondolod te jobb vagy mint a többi sorban álló szex baba? Jóképű , megnyerő a stílusa, van szép lakása.. De ezen kívül mit kapsz , belső megnyugvást, örömöt?nem!! Túl kell lépni a tinis butaságaidon és olyannal ismerkedni akivel közös értékeket képviseltek.
22/24 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy eddig se én cicazok vele!!
ÉN álltam oda el és azóta csak terel!!!
Elvileg ma megbeszeljuk de ha ma se akkor részemről ennyi volt. Én ki szállok ebből, mivel sokkal többre tartom magam ennél!
2021. dec. 11. 15:12
24/24 anonim válasza:
Ez a pasi szereto(ket) tart tuti. Hagyd. Csak az idoddel jatszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!