Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul olyan, hogy a kialakuló párkapcsolatban a nő hamarabb akar szexelni, mint a férfi?
A klasszikus felállás szerint, amikor összejön két fél, akkor rendre a férfi az, aki kezdeményezni szokta a csókot, pettinget és a szexet; a nő pedig beadja a derekát.
A mai világban viszont, ahogyan hallom, nem egy alkalommal felcserélődnek már a szerepek, ezért gondoltam, megkérdezem, van-e olyan, hogy a női fél minél hamarabb ágyba akarja vinni a partnerét, míg a férfi régimódibb típus, előbb szeretne udvarolni egy darabig?
76 %, ez komoly?
73 %, csak nem félsz tőlük? :)
73as vagyok
dede, pont ahogy írod :)
Simán előfordulhat.
Tudod, nekünk nőknek is vannak ám vágyaink :D
Az, hogy ki hogy viselkedik (nem adja pl. magát könnyen, mert nem akar könnyűvérűnek látszani), nem feltétlen van összhangban a tényleges vágyaival.
83 %
Igen, ezzel tisztában vagyok. A mutatott és a tényleges vágyak-úgy veszem észre-olyan 10 és 110 %-osak a két nemnél. Egy férfi még akkor is azt mondja, hogy így mag...-nám, úgy meg...-nám az illető lányt, ha hullafáradt és semmi kedve hozzá. Fordítva már nagyon érdekes, ebben a nők a jéghegyekre hasonlítanak-10 % víz felett, 90 % víz alatt. :)
Egyszer beszéltem is erről egy lánnyal és elmondtam, hogy sajnálom, hogy a maradék 90 5 az láthatatlan. Azt válaszolta, hogy higgyem el, jobb, ha nem tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!