Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerekesszékbe került férfi teljes mértékben elutasitó lett, miért akar taszítani magától?
:'( meg ható!
Nos szerintem túlzottan szeret Téged...és nem akarja hogy szenvedj miatta :(
Bizonyára nem akarja, hogy terhedre legyen.
Ha tényleg szereted, és képes leszel mellette megöregedni, add a tudtára, ha kell vágd pofon, ordíts vele, hogy lássa, hogy elszánt vagy.
És ne sajnáld, az csak rosszat tesz, beszélj úgy vele, mintha egészséges lenne.
Nos, a helyében én is ezt tenném.
Sőt, ha a saját fejemmel próbálok gondolkodni, akkor én valószínűleg kinyírnám magam, de a lehető legkevesebb fájdalmat szeretném vele okozni azoknak, akik szeretnek, ezért előtte biztosan felszámolnék minden ilyen kötődést az életemben.
Az ám ezzel a baj, hogy ismertem már ilyen embereket akik ezt mondták, hogy egy kerekesszékes öregemberrel akarnak megöregedni. Aztán 1-2 év és azt mondták, hogy ennyi nem bírják tovább azt, hogy nem lehet programokat szervezni meg a szex sem megy. Egy normális nő ezt nem bírja.
És inkább most dobd el minthogy 2 év után törd össze a szívét amibe bele is betegedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!