Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy melyik férfi akar kalandot, és melyik többet?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, harmincas éveimben, válófélben. Mostanában kezdtem újra társasági életet élni, ismerkedni. Többen bepróbálkoztak nálam, de nem nagyon merek biztatást adni, mert eddig többekről kiderült, hogy csak kalandot keresnek, vagy még annyit sem, csak szeretnének kicsit elszórakozni a társaságomban. Így viszont én sem merek nagyon biztatni senkit, és félek, hogy elszalasztom azt, aki esetleg komolyabban gondolná, mert nem adok elég biztatást. Honnan, milyen viselkedésből lehet azt tudni, hogy valakit komolyabban is érdeklek esetleg?
2012. jún. 18. 11:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
aki nem nyomul annyira
2012. jún. 18. 11:27
 2/20 anonim ***** válasza:
Teljes bizonyossággal sehonnan. Csak az első szex után. Viszont arra meg nem fognak öt hónapot várni teszem azt. Legalábbis én 34 évesen biztos nem várnék.
2012. jún. 18. 11:31
 3/20 anonim ***** válasza:

Mig nem bújtunk össze én nem tudnám eldönteni hogy komolyabban is érdekelsz e, bármilyen lealacsonyítónak hangzik is.

Szép a szemed, a feneked, a lábad, ez egy dolog. A szex pedig egy másik dolog és van olyan fontos mint az elöbbiek.

Ráadásul neked is egy sarkalatos pont kellene legyen mielött elmerülsz egy komoly kapcsolatban, igy válás után 30 év felett.

2012. jún. 18. 11:32
 4/20 anonim ***** válasza:
Hát,ha 30 éves korodra magadtól erre nem jöttél rá akkor inkább vonulj zárdába.
2012. jún. 18. 11:32
 5/20 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet tudni előre, sok pasi bármit képes eljátszani egy szexért. Szóval simán megetethet hogy ő komolyat akar, közben meg mégsem. Van az a mondás, szerintem fogd fel úgy, hogy amíg vársz az igazira, szép napokat tölthetsz el az esélytelenekkel is. Ne vedd annyira a szívedre, ha valakiről azt hiszed hogy komolyat akar, aztán az első egy két szex után lelép.
2012. jún. 18. 11:34
 6/20 anonim ***** válasza:
Sehonnan. Nem tethetsz mást minthogy vársz az első éjszakával, akkor a kevésbé elvetemültek lekopnak, az elvetemültebbek pedig közben más csajokkal csinálják. Ha az elvetemültebbeket kiszűröd akkor jó vagy.
2012. jún. 18. 11:35
 7/20 A kérdező kommentje:

Természetesen fontos a szex, de nem szeretnék mindenkivel lefeküdni, aki bepróbálkozik nálam. :) Azért gondolom, ez érthető így, nem?!

Viszont azt is tapasztalom, hogy a pasiknak biztatásra, megerősítésre van szüksége. Ha adok "jeleket", akkor azt van, aki úgy veszi, hogy szabad a pálya, kész vagyok ágyba bújni vele, akár rögtön. Ezt meg nem szeretném. Éppen ezért már nem tudom, hogy meddig mehetek el a jelek adásában... Nem tudom, ez így érthető?

2012. jún. 18. 11:40
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolja, akkor nem zavarja ha adod neki a jelet, de először visszautasítod az ágyazást.
2012. jún. 18. 11:43
 9/20 anonim ***** válasza:

"nem szeretnék mindenkivel lefeküdni, aki bepróbálkozik nálam"

De aki feleségül akar venni azzal lefekszel, már csak azt szeretnéd megtudni melyik is az a sok közül aki komolyan gondolja, mert az nyitott kapukat dönget... nem látsz ebben semmi hibát?

Ennek nem úgy kéne zajlania hogy akivel te le akarsz feküdni azzal lefekszel és nem teszed függövé a dolgot mástól? Te nyitott vagy a kapcsolatra, kis mázlival ő is és ebböl bármi lehet, emberek ezt igy csinálják és nem kötettnek a másikkal szándéknyilatkozatot.

Lehet hogy minden okés veled de a szex nem, vagy koszos a lakás, vagy te, kiderül ott szaladgál 6 lurkó, vagy bármi ami elriaszthat és ugyanigy téged is.

2012. jún. 18. 11:56
 10/20 anonim ***** válasza:

Soha nem tudod meg. Sajnos ha tetszik egy férfi, és jókat tudtok beszélgetni, akkor inkább tedd szét a lábad, hátha komolyan gondolja ő is. Vannak pokoli jó színészek.

Másrészről, már elnézést, de ketyeg az órád, így 5 hónapokat nem várogatnék... Az még azt is elhajtja, aki esetleg komolyan gondolja.

2012. jún. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!