Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy melyik férfi akar kalandot, és melyik többet?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, harmincas éveimben, válófélben. Mostanában kezdtem újra társasági életet élni, ismerkedni. Többen bepróbálkoztak nálam, de nem nagyon merek biztatást adni, mert eddig többekről kiderült, hogy csak kalandot keresnek, vagy még annyit sem, csak szeretnének kicsit elszórakozni a társaságomban. Így viszont én sem merek nagyon biztatni senkit, és félek, hogy elszalasztom azt, aki esetleg komolyabban gondolná, mert nem adok elég biztatást. Honnan, milyen viselkedésből lehet azt tudni, hogy valakit komolyabban is érdeklek esetleg?
2012. jún. 18. 11:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is olyan nehéz kérdés. Kb én is ugyanígy vagyok vele csak én még 25 éves vagyok. Nagyon nehéz eldönteni ezt az egészet,mert nem akarom én sem odaadni magam mindenkinek. Vannak elveim és nem adok lentebb belőle. Kell a szexhez nekem némi bizalom is azért,hogy lássam,hogy tényleg én érdeklem és nem csak a testem.Szerintem aki nem csak szexet akar az rólad kérdezősködik és a lelkedet is meg akarja ismerni.
2012. jún. 18. 12:01
 12/20 A kérdező kommentje:

Természetesen nem házasságot akarok! És nem "ketyeg az órám", van már gyermekem (1), de nem szeretnék többet. Tehát nem férjet, apát szeretnék fogni, hanem a hosszú, pocsék házasságom után egy normális kapcsolatot, amiben végre nőnek érezhetem magam, mert a férjem mellett ez nem igazán sikerült, sőt... Olyan férfira vágyom, aki igényli a törődésem, és nem ráz le esténként azzal, hogy ő most fáradt.

Azt írjátok, hogy tegyem szét a lábam minden potenciális jelöltnek, azért erre nem lennék képes... Nem, nem hónapokat szeretnék várni, csak 1-2 randit, hogy kiderüljön, tényleg van-e valamiféle közös hullámhossz, de ha az elején nem adom meg a pasinak a kellő biztatást, akkor nem hív el randira sem... nem így van?

2012. jún. 18. 12:02
 13/20 A kérdező kommentje:
# 11: Ez vajon mindig így van? Hogy aki rólam kérdezősködik, az nem csak szexelni akar? Ezt már más is írta, de nem lehet, hogy a pasik ezt is meg tudják játszani?
2012. jún. 18. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem, felnőtt nő vagy egy szülés és egy válás után és olyan mintha csak a romantikus filmekböl vennéd az információid a férfiakról.

A férfi nem tudja még mit akar, értsd meg. Szexelni akar, ez tény. Hogy utána mit akar téged az érdekel.

Ha olyan a szex akkor minden menstruációs görcsödröl meghallgatok mindent amit csak akarsz, sőt, én akarom hallani, tök szerelmes leszek, de ha nem olyan fél perc múlva ott se vagyok.

Bármennyire hihetelen számodra, nincs válasz a kérdésedre csakis szex után.

Ez nem azt jelenti hogy feküdj le mindenkivel, annyit jelent hogy azzal aki neked szimpatikus, akiben megbizol, akit akarsz, stb.

Nehogy azt hidd hogy olyan 30-40 körüli pasikból aki fel is akar vállalni duskálni fogsz. 100-ból 90-nek biztos lesz valami heppje, tehát örülj ha találsz egyáltalán értelmesebbet, nagy a verseny és nagy a könyöklés.

2012. jún. 18. 12:14
 15/20 A kérdező kommentje:

Jaj, dehogy veszem romantikus filmekből, értem én, amit írsz, ok. A szex fontos, nekem is.

Hidd el, a pocsék házasságom után nem tudnék elképzelni kapcsolatot olyannal, akivel nem jó a szex!

De akkor fogalmazok másként...

Eddigi tapasztalataim alapján 10-ből 5 pasi tényleg CSAK szexelni akar (nem is titkolja), a többi meg nős, úgyhogy csak az önbizalmát akarja kicsit legyezgettetni velem, de félrelépni nem mer. (Na jó, van azért egy közös halmaz is: a házas, aki azért megd*gna).

Szerinted ilyen tapasztalatokkal hogyan higgyem el, hogy az a pasi, aki a "lelkemmel" törődik, nem csak egy futó kalandot akar?! Mondjuk legalább 50% esélyt szeretnék arra, hogy valóban lesz folytatása a dolognak, ha egyébként minden stimmel (és csak akkor!). Nem, nem úgy élem meg, hogy annak adom oda magam, aki elvesz feleségül, erről abszolút nincs szó. Egyszerűen csak, ha követném az "útmutatásaitokat", akkor az elmúlt félévben úgy 8-10 pasival feküdtem volna le, és utólag mindegyikről kiderült, hogy csak kalandot szeretett volna... Akkor meg nagy ribinek tartanának, és azért nem állna velem szóba senki...

Remélem, így már érthető...

2012. jún. 18. 12:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Ugyan én kicsit fiatalabb vagyok, de egy hosszú kapcsolat után most jutottam el odáig, hogy elkezdtem randizgatni, és gyűjtöttem néhány tapasztalatot, hátha hasznos lesz:

- Legalább az 5. randiig érdemes várni a szexszel. Ezt persze nem kell a pasi orrára kötni. Én azzal szoktam kitérni, hogy igen, a szex fontos, és nem mondom, hogy nem, csak azt, hogy nem most.

- Első randin úgy válunk el, hogy majd beszélünk, két puszi. Ha hív, akkor van következő randi, ha nem, akkor viszlát. Én nem futok senki után.

- Az első randi nyilvános helyen van, sőt, leginkább az első négy.

- Akkor tudom, hogy komoly egy kapcsolat, ha van második szex, és már nem is kell kérdezni, hogy találkozunk-e legközelebb.

24/N

2012. jún. 18. 12:28
 17/20 anonim ***** válasza:

"az elmúlt félévben úgy 8-10 pasival feküdtem volna le"

Akkor nem vagy valami válogatós, ha fél év alatt ennyi pasival bújtál volna szived szerint ágyba. Ezekkel mind volt randi, dumcsi, vacsi, ismerkedés, háztűznéző vagy hogy kell ezt elképzelni? Ez 1.6 pasi per hó, és ez még csak az a szám akikkel te is lefeküdtél volna.

Nem tudok mást mondani: mig nincs szex pasitól ne várj biztos választ, nem azért mert gonosz, hanem azért mert még ő sem tudja.

Az meg hogy valaki dumcsizik a lelkedröl első randin nem csoda, ettöl még bőven meg akar dugni.

De mi olyan szörnyüt találsz ebben 30 éves fejjel?

2012. jún. 18. 12:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát igen, ahogy telnek az évek, egyre kevésbé fogsz találni olyan pasit, aki téged akar meghúzni.
2012. jún. 18. 12:53
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem látok szörnyűt abban, ha valaki dugni akar, igenis akarjon.

Amúgy meg számold ki, kb. 2-3 hetente járok szórakozni, és minden buliban 2-3 pasi jelzi, hogy bejövök neki... (jó, vannak átfedések, mert a többségük MINDEN buliban próbálkozik. :) ) De én azt egy szóval nem írtam, hogy ennyi pasival ténylegesen lefeküdtem volna. Mondjuk ennyinek adhattam volna esélyt, hogy jobban megismerjem, hogy kialakuljon valami.

De itt ugye azt írjátok, hogy egy pasinál csak a szex után alakul ki bármi is.

Erre írtam azt, hogy ha ki akartam volna puhatolni (az általatok javasolt módszerrel), hogy kivel alakulhat ki bármi, akkor ennyi pasival kellett volna ágyba bújnom.

Értem én, hogy a pasiknál úgy működik, hogy megvan a kémia, akkor irány az ágy, hogy lehet-e belőle több... nálam meg úgy, hogy megvan a kémia, akkor kell valami más - van az a mondás, hogy a nő legfőbb erogén zónája a lelke, hát ez rám igaz. Simogassa meg a lelkem, fogjon meg, hogy egyáltalán akarjak ágyba bújni vele. Érthető így?

Ezért nem feküdtem le a 8-10 pasival, mert közülük csak 1-2 jutott el a "lelkemig"... de velük sem feküdtem le. Azért tizenakárhány évnyi monogámia után nem olyan könnyű visszarázódni a pasizásba...

2012. jún. 18. 12:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló helyzetben voltam, vagyok..Hosszú kapcsolat után elkezdtem ismerkedni, és ez a dolog nálam is felvetődött, kb fél évvel ezelőtt. De az úgy nem működik, h te egy rendes pasit vársz. Az a titka h nem kell vágyni semmire, mert akkor szenvedsz a szeretethiánytól. Jönni fognak pasik akik csak azt akarják, meg olyanok is akik komoly kapcsolatot, társat keresnek. utóbbiak félénkebbek. A pasik tudnak szépeket mondani h minél hamarabb ágyba vigyenek, meg leígérik a csillagot is az égről. De! Aki törődős, felhivogat, meg kedves smsek, meg megértő ha van vmi az komolyat akat, ahol érzed az érzelmeket. Aki meg csak akkor hív amikor szexelni akar az csak annyit. Hogy honnan tudod az elején? Ált a pasikkal nem az van h az első szex után eltünnek mégha csak azt akarják akkor se. Ha vki elbeszélget veled mint egy haver meg lefekszetek az még nem azt jelenti h érzelmeket is akar belevinni. Adj pár randit az ismerkedésre, és ha úgy alakult h csak szex akkor te építsd le azokat h ne húzza le az energiádat! Ha meg ő tünt el, akkor ne foglalkozz vele. Jó emberismeret kell, meg nem félni.Tudod sok békát meg kell csókolnod amig a királyfi jön:)

Fő szabály ne vággyál rá, csak élvezd az életet!

2012. jún. 18. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!