Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni az elején,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni az elején, hogy a férfi komolyan gondolja veled a kialakuloban lévő kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Akár viselkedési, nem tudom most hirtelen megfogalmazni máshogy.... Miben nyilvánul ak meg ezek, hogy nem csak alkalmi, laza kapcsolatot akár tőled? N31
2021. dec. 11. 10:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nézd. Én az egyenes beszédben hiszek, és az igazi férfi mindig egyenes. Egyszerűen kérdezz rá... Ha férfi megmondja azt is, ha csak szexet akar. Ha igazi férfi, és csak azt akar, akkor meg közli magától is. Én mindig megmondom, nem játszok a nőkkel.
2021. dec. 11. 12:14
 12/24 A kérdező kommentje:
11 ugyan úgy vagyok mint te de ő azt mondta majd személyesen... Nem hajlandó se telefonon se sehol máshol, én ugyan így elé álltam mint ahogy most mondod!
2021. dec. 11. 12:17
 13/24 anonim ***** válasza:

Akkor várd meg a személyes beszélgetést, én is inkább azt preferálom, hogy valakinek a szemébe nézek és úgy beszélgetek.

(Egyébként örülök, hogy végre látok egy egyenes nőt.)

2021. dec. 11. 12:53
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszönőm dettó!

Meg várom

2021. dec. 11. 13:02
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
ha nem bírja a szemkontaktust tartani legalább fél percig akkor hazudik.
2021. dec. 11. 13:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem mi nagyon királyak vagyunk, hogy így látjuk a dolgokat. 😃
2021. dec. 11. 13:31
 17/24 A kérdező kommentje:
Én nem akarok olyan kapcsolatba lenni ahol több vasat tart a tűzben, értem, hogy dolgozik azzal semmi baj nincs, de nem én vagyok az ő embere ha közben velem ismerkedik és még 1-2 is van még. De lehet én látom roszul
2021. dec. 11. 14:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy rosszul látod, egyszerűen csak méltó társat keresel, aki megbecsül, szerintem ez egy jó alap.

Én úgy élek, hogy azt valósítom meg önmagamban amit egy kapcsolatban is meg akarok kapni, van egy értékrendem. Nagyon sok nőt engedtem el az elmúlt hónapokban emiatt, mert egyszerűen máshol tartunk a fejlődésben. Mindig őszintén, nyíltan, becsületesen. Így azok maradnak csak körülöttem, akik jellemesek.

2021. dec. 11. 14:42
 19/24 anonim ***** válasza:
alapból benned van a bizalmatlanság , érzed hogy több kapura játszik. Ennek így nincs értelme. Gondolom nem annyira ismered az embereket ha ilyenbe futsz bele mindig, vagy egyszerűen felszínesen ismerkedsz , a kedves melegséggel eltöltő férfi mosoly mögött van a legnagyobb kaszanova..
2021. dec. 11. 14:46
 20/24 A kérdező kommentje:

19# pont ellenkezőleg. Elég jó ember ismerő vagyok!

Csak 37 éves férfi létére nem képes szemtől szembe le tisztázni a dolgokat ellene az én 28 evemhez képest. Ha én ismerkedek valakivel, akkor annyi gerinc és tartás van bennem nem megyek mellé de pláne ilyenkor se!

De az, hogy cicazunk egymással ne haragudj de nálam egyáltalán nem fér bele

2021. dec. 11. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!