Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni az elején, hogy a férfi komolyan gondolja veled a kialakuloban lévő kapcsolatot?
Akkor várd meg a személyes beszélgetést, én is inkább azt preferálom, hogy valakinek a szemébe nézek és úgy beszélgetek.
(Egyébként örülök, hogy végre látok egy egyenes nőt.)
Köszönőm dettó!
Meg várom
Nem gondolom, hogy rosszul látod, egyszerűen csak méltó társat keresel, aki megbecsül, szerintem ez egy jó alap.
Én úgy élek, hogy azt valósítom meg önmagamban amit egy kapcsolatban is meg akarok kapni, van egy értékrendem. Nagyon sok nőt engedtem el az elmúlt hónapokban emiatt, mert egyszerűen máshol tartunk a fejlődésben. Mindig őszintén, nyíltan, becsületesen. Így azok maradnak csak körülöttem, akik jellemesek.
19# pont ellenkezőleg. Elég jó ember ismerő vagyok!
Csak 37 éves férfi létére nem képes szemtől szembe le tisztázni a dolgokat ellene az én 28 evemhez képest. Ha én ismerkedek valakivel, akkor annyi gerinc és tartás van bennem nem megyek mellé de pláne ilyenkor se!
De az, hogy cicazunk egymással ne haragudj de nálam egyáltalán nem fér bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!