Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnálják és nézik le azokat akiknek nincsen párkapcsolatuk?
Miért gondolják azt az emberek hogy minden egyedülálló éjjel a falnak fordulva zokog hogy neki nincs senkije?
Nekem pl. jelenleg nincs vágyam barátnőre, egy jó ideje már nem is kezdeményezek nőknél. Megvannak az okai, de nem teszem.
S akkor mikor kiderül hogy senkim sincs, mindenki csudálkozva néz...
A sok agymosott férfi meg osztja a baromságokat a közösségi médián hogy nagy a pina hatalma meg a többi baromság, meg lesik a nőik vágyait.
Félelmetes hogy egy átlagos férfi mennyi energiát feccöl csak abba hogy a nőjének megfeleljen... túlórák, stressz, ideg, képzik magukat hogy még többet keressenek... s lehet mondogatni hogy ők ezt amúgy is megtennék, lde ez általában nincs így...
Az ember nyugalomra vágyik, nem a folyamatos hajtásra. De ezeket a férfiakat a nők hajtják.
Mert a nők a férfiakból kinyomják a szuszt és folyamatos nyomás alatt tartják őket. Ha nem vagy elég jó, bármikor cserélhetek másra.
Ezért van az hogy elmúltam 30 de 25 nek nézek max ki. Engem sose nyomkodtak.
6: Mi van akkor ha ide írogatok? Aki a témában írogat már csak a nők megszállottja lehet?
Inkább attól kezdjetek el félni hogy egyre több férfi ébred fel és jön rá hogy nem ti vagytok a világ. Sőt.
A világ, az élet akkor kezdődik el igazán amikor erre rájössz és lesöpröd az asztalról a nőket.
"A világ, az élet akkor kezdődik el igazán amikor erre rájössz és lesöpröd az asztalról a nőket."
Besírtam. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!