Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az átlagos fiú?
Hogyan lehetne jellemezni?
Például Harry Potter karaktere az átlagos fiú a jellemzői alapján?
Számomra Harry Potter átlagon felüli, nem kifejezetten kinézetre, hanem a tulajdonságai, bátorsága, jelleme miatt. De ezáltal a külseje is sokkal jobban tetszik. (na meg azt hagyjuk is, hogy varázsló :D)
Nem tudom pontosan jellemezni, úgyhogy azzal kezdeném, hogy én pl átlagos lánynak tartom magam. Kinézetem semmi különös, nem tartom magam különösen szépnek, de csúnya sem vagyok.
Lehet, hogy valakinek pont én vagyok a tökéletes lány, akiről álmodozott, ezért neki nem leszek átlagos. Egyébként ha jól bele gondolsz, a legtöbben átlagosak vagyunk, szerintem ezzel nincs baj, csak annyira le lett értékelve ez a szó.
Naa de, hogy megróbáljak válaszolni a kérdésedre számomra átlagos fiú az, aki külsőre nem hiper szuper helyes, de nem is az ellenkezője. Ugyanúgy öltözködik, mint szinte mindenki más az ő korában. Nem csinál semmi különöset, tanul vagy dolgozik, mint mindenki, nincsenek különleges hobbijai, mint mondjuk a repülőből kiugrás. :DD
Lehet valakinek benned valami különleges lesz, ami másnak teljesen átlagos, de pont ez a szép az egészben. :)
Denem, mint átlagos srác?
Magas, jóképű, okos, és kiemelkedően intelligens, aki bárkinek el tudta nyerni a bizalmát, Dumbledore-on kívül.
Nem hinném, hogy ezek alapján átlagos srác lenne.
Nagyon rossz pèldàk a filmszínészek , szerepek , sztàrok.
Ja egy àtlagos fiú , varàzsiskolàba jàr 🙄
178 cm magas
kb 5-10 cm hosszú barna haj
Barna szem
Nem dagadt, nem kigyúrt, nem vékony.
Nem helyes, de nem csúnya.
Fideszre szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!