Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van a férfiakkal szemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a férfiakkal szemben egy rakat elvárásuk a nőknek, miközben az átlagos nő a mamahotelből egy bőrönd cicanadrággal érkezik a férfihoz?

Figyelt kérdés

Legyen lakása, autója, stabil jól fizető munkája. Eközben az átlagos nő nem hogy jó munkát nem tud felmutatni, de vagyont se...a legtöbb otthon él, majd ebből az állapotból úgy tör általában ki hogy odaköltözik egy pasihoz.

Teljesen nevetségesek a női elvárások, egy balatoni útra nem tudna kettőnket befizetni, de veri az asztalt hogy ezt meg azt virítsam...

F/30

2021. szept. 1. 13:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Na ezért nincs nőd.
2021. szept. 1. 13:40
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Tévedésben vagy Balazska.

A legtöbb nő nem olyan lúzer, mint te

2021. szept. 1. 13:41
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Provokatív kérdés.. 3.. 2.. 1
2021. szept. 1. 13:41
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Meg van még a piros pólód, Bazsi? Fogytál-e már? Színed lett-e a nyáron?
2021. szept. 1. 13:42
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Én csak annyit várok el nőként, amennyit én is tudtam eddig teljesíteni. Van autóm, lakásom és még a Balatonra is eltudnám vinni kettőnket...:D Nem az az átlagos amiről beszélsz, vagy nem ugyanazokban a körökben mozgunk.
2021. szept. 1. 13:42
 6/16 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem teljesen jogos a kérdés! De Tisztelet a kivételnek!!! Pasi biztosítson mindent, még az ágyban is főleg ő dolgozik, és mindezt azért a pár másodpercnyi orgazmusér. Ezért mondják, hogy ha a pasiknak lenne puncijuk, akkor a nők nagy szarban lennének.
2021. szept. 1. 13:53
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Veled azért nem kezdenek, mert mentális beteg vagy.
2021. szept. 1. 13:53
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
És te nem vagy felszínes és nőgyűlölő, Balázska... aha. Az átlagos nő nem ilyen - a nők többsége dolgozik. Ha csak a picsoid cicamica mamahoteles nőket veszed nőszámba, akkor ne csodálkozz, hogy normális nő nem jut.
2021. szept. 1. 13:54
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Pszichológus Balázs. Most!!
2021. szept. 1. 13:59
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Azt próbáltad már, hogy nem a 16 éves kis pamacsokkal kezdesz?
2021. szept. 1. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!