Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van a férfiakkal szemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a férfiakkal szemben egy rakat elvárásuk a nőknek, miközben az átlagos nő a mamahotelből egy bőrönd cicanadrággal érkezik a férfihoz?

Figyelt kérdés

Legyen lakása, autója, stabil jól fizető munkája. Eközben az átlagos nő nem hogy jó munkát nem tud felmutatni, de vagyont se...a legtöbb otthon él, majd ebből az állapotból úgy tör általában ki hogy odaköltözik egy pasihoz.

Teljesen nevetségesek a női elvárások, egy balatoni útra nem tudna kettőnket befizetni, de veri az asztalt hogy ezt meg azt virítsam...

F/30

2021. szept. 1. 13:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
ezekre mar nem is lehet erdemben valaszolni..
2021. szept. 1. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom te kikkel kezdtél, de aki normális az nem ilyen.

De elárulom neked, hogy ismerek én olyan 26 éves lányt (direkt írom, hogy lány, mert agyilag ott tart és sosem fog felnőni), aki ugyan dolgozik, milliói vannak a bankszámláján mert hát ő éppen pont otthon lakik az anyjánál, és nem tudja mi az hogy rezsi, a fűtés számla, víz gáz stb... albérleti díjat sem ismeri, DE milliói vannak már amúgy. Autója is van! S képzeld el, hogy így sem fizetne rád ki semmit. Mert mindentől független ő elvárja, hogy te megtudjad adni neki! Viszont semmit nem látnál mondjuk ettől a csajtól se anyagilag, se érzelmileg. Dekoratív külsőleg, de sekélyes a lelke.

Én nekem kb semmim nem volt amikor megismerkedtem a férjemmel (valamennyi spórolt pénzem volt csak akkoriban nem sok), de neki sem 21 évesen. Ő még csak a spórolást sem ismerte! Ha én nem noszogatom, nem tudom mi mindenre költött volna feleslegesen. Nem vártam el tőle hogy háza legyen stb, költsön rám egy csomó pénzt a randikor... Különben meg ha már a kényelem... Én busszal jártam hozzá, 2 órát utaztam lány létemre. Ő az anyja kocsijával jött hozzám vagy motorral. Ő busszal nem is tudom jött e volna hozzám. Nagyon kényelmes egy ember amúgy a férjem.

Szóval nem feltétel a saját lakás, autó pl. nem létszükséglet igazából, persze nem rossz ha van. Akkor van probléma szerintem, ha valaki mindenét elkölti, semmi látszata, nincs félre tett pénze... De ezt én csak úgy vártam el, hogy én is nyilván úgy teszek. S el is vártam egy idő után tőle, ha közös jövőt tervezünk ideje lenne megerőltetni magát.

Nekem jobb volt így amúgy, hogy együtt lett amink van. Így tiszta lap volt.

Na remélem rávilágítottam, hogy nem mindenki egyforma. De lehet te tudat alatt mindig olyat választasz akit most leírtál, hogy milyen ciki.

2021. szept. 1. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Hat nem értem az ilyen nővel miért vagy együtt :D

Keress egy értelmest. Nem mind ilyen, sokan kényelmetlenül érzik magukat, ha mindent a seggük alá tolnak.

2021. szept. 1. 15:40
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Ő az, aki úgy néz ki, mint egy sudárabb Németh Szilárd?
2021. szept. 1. 16:08
 15/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
70%
Bazsi, egykomám! :))) Ha valaki "elváráslistával" érkezik hozzám, azt elhajtom mint a büdös sz*rt. A közös élet akkor közös, ha mindkét fél egyaránt kiveszi a részét a dolgokból. Tedd te is ezt! És ne az definiálja a boldogságodat, hogy van-e valakid vagy nincsen. Jobb egyedül, mint benne vergődni egy f*$ kapcsolatban - kérdezz engem! :)))
2021. szept. 1. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
Balázska, ha te 30+-osan 16 éves "pamacskákra" hajtasz, akkor ne csodálkozz, hogy többet várnak el, mint ami nekik maguknak van. Mit csináltál az elmúlt 10-15 évben? Piáltál. Ezt nem tudod pár hónap alatt behozni.
2021. szept. 2. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!