Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi nem eleg egy atlagos mai csajnak?
Koszi a valaszokat.
Tobb ilyen csajjal is megjartam mar...3-al,4-el.
Viszont mar volt baratnom,es tetszettem is mar csajnak,aki ki is mutatta,hogy tetszem neki.Szoval nem bekepzelem.De ha ezeknek a csajoknak nem kellek,akkor lehet nem is vagyok atlagos,hanem csunya ember vagyok.Hiszen a volt baratnom is megcsalt :/
1-es amugy nem olyan konnyu 1 nőt szerezni szerezni.
Attól mert van munkád és szereted, még nem elég. Ez nem így működik. Ha ő nem érez semmit, akkor nincs miről beszélni.
(Mellesleg aki leírja azt, "biztosítsa afelol" az már alapból szóba sem jöhet sokaknál.)
Van egy számodra csúnya làny akit bizosítasz arról hogy szereted....
Ez mennyire hiteles már?
Én is szerettem volna egykor hasonlólányt,szintén láttam már szépnek olyan nőt akit senki más. Nagyon vágytam szeretni,és szeretve lenni.
Viszont már le mondtam ezekről nem leszek olyan pasi akire vágynak akit szeretnének. Sem külsőleg sem belsőleg mindig különc kissé fura figura maradok.
A szexről és az ámított szeretetről az illúzióról még nem mondtam le el megyek néha 1-1 fizetős lányhoz de a szex egyáltalán nem annyira jó érzés megmondom őszintén lehet velem van a baj lehet kellenek az érzelmek sőt biztos. Az ölelés sem olyan amilyennek gondoltam. Na de azért nem panaszkodom nem rossz dolog jól érzem magam és legalább arra az 1-2 órára nővel vagyok érzem érintem.
Neked is ezt ajánlom kérdező,ne érts félre nem azt mondom hogy add fel mint én de érezd jól magad attól még kereshetsz igazi kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!