Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi nem eleg egy atlagos mai csajnak?
Miben átlagos, külsőben?
Egyébként nem számít hogy néz ki a másik, mennyire szép mennyire nem
Ne ezt nézd, minden a vonzalomtól függ, lehetsz vonzó egy csúnya, egy átlagos, egy átlag feletti szép személynek is
Biztos neked is volt olyan hogy olyasvalakit tartottál vonzónak akire mások azt mondták nekik nem tetszik szerintük csúnya, de te nála szebbet nem láttál még, vagy forditva is
Lányok,nők is ugyanúgy vannak ezzel ha vonzódnak valakihez, nem érdekli őket sem ha nincs kocsi, pénz, nem vagy gazdag stb
Mindenkinek joga van eldönteni kivel szeretne lenni, ahogy neked is nekik is
"Ti tettek azza.32 evet adtam arra,hogy be bizonyitsatok,hogy nem vagytok alszentek."
Soha semmit nem fognak neked bebizonyítani A Nők. Mégis kinek képzeled magad? Szóval mindenki álszent pitsa, amíg nem bizonyítja be neked az ellenkezőjét? Szerinted ki fog szóba állni veled, ha ez a kiinduló pontotd?
tegnap 18:02 Persze,hogy megcsalnal.Minden no csalja a parjat.
Nem tudjatok azt a lüktető lyukat tele tomni sosem,hogy jol lakjon.Ezert is mondjak,hogy minden no ku..a.
Nos, kedves kérdező. Ezért nincs nőd. Messziről lesüt, ez a rengeteg frusztráció, gyűlölet,és nagyon meglepő módon senkinek sem kell.
Engem is csalt már exem, ráadásul 2, mégsem picsogtam itt, se máshol soha, hogy a férfiak ilyenek, olyanok. Pláne nem ilyen undorító stílusban. A probléma a te készülékedben van.
Regen nem ilyen voltam.
Volt idejük érteket mutatni a nőknek magukbol az evek alatt....DE NINCS BENNÜK ÉRTÉK!
Mind,sunyi,gonosz,alattomos,kétszínű,.Es meg sorolhatnam,hogy micsodak meg.Te aki most rosszalod ezt ferfikent,haaat majd ra josz,hogy milyenek is a nok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!