Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi nem eleg egy atlagos mai csajnak?
Figyelt kérdés
Vagy akar nem atlagosnak,mondjuk 100 emberbol 88 azt mondja ra,hogy csunya.Szoval adott egy csunya lany (nem konkret szemelyrol beszelek),akit sokszor megalaztak es mar idos is es pasija se volt meg.Eddig oke? de meg mindig van kedve ismerkedni.Jön is egy pasi aki átlagos,van pénze munkája,es biztosítsa afelol,hogy o szereti!.Ennel tobbet nem nyujthatok basszus.Valami mindig problema az ilyen csajoknal,jaj tul messze vagy jaj megse ismerkednek bla,bla,bla...ha nekik egyedul jo akkor oke.Szerintem ezek a nok csak sirnak,hogy nincs senkijuk de ha jon valaki az nem oke nekik.2021. szept. 12. 16:21
11/38 A kérdező kommentje:
ma 17:20 Erdekes,hogy 100 helyen is ismerkedtem mar de eggyiknek se kelettem.Ennyit arrol,hogy legyel rendes ember,meg normalis...ugyis a munkanelkuli,meg eroszakos pias kell a nőknek aki jól néz ki...es ennyi eleg nekik,hogy jol nez ki.
2021. szept. 12. 17:34
12/38 anonim válasza:
11
Na pont az ilyen felfogású pasikat kerülöm el jó messzire.
13/38 A kérdező kommentje:
ma 17:36 Te is ugyanolyan hulye picsa vagy mint a tobbi.Ki nem szarja le hol keresed a feher lovas herceget.
2021. szept. 12. 17:39
14/38 A kérdező kommentje:
Sose fogjatok elismerni,hogy az atlagos meg ztlag alatti pasiknak nincs eselye nallatok.Max csak akkor ha mar nagyon viszket nektek.Tokom tele a hulye pitcsakal mar.
2021. szept. 12. 17:43
15/38 anonim válasza:
13
Egy fusztált és agresszív ember vagy.
Szerinted hàny nő vágyik arra hogy így viselkedjenek vele.
Ez az agresszió egy kapcsolat minden elemében ott lesz.
Ha nem lesz szex amikor te akarod akkor megütöd?
16/38 A kérdező kommentje:
Ti tettek azza.32 evet adtam arra,hogy be bizonyitsatok,hogy nem vagytok alszentek.De mind alszentek vagytok.Valakinek ki kell mondania.Csak a jot meg a biztost keresitek,es altalaban rosszul valasztotok,van csaladon beluli eroszak meg megcsalas is.Azutan meg megy a rinya,hogy milyenek is a pasik...
2021. szept. 12. 17:47
17/38 A kérdező kommentje:
Ti nem vagytok kepesek az igazi szeretetre.Csak meg jatszatok magatokat.Kivul szepek vagytok de belul rothadtok.
2021. szept. 12. 17:52
18/38 anonim válasza:
16
Pont az ilyen agresszív, nőgyűlölő, önző pasikák követik el a családon belüli erőszakot.
Mert nem úgy van ahogy ők megálmodják, vagy mert nem kapnak meg mindent azonnal amire vágynak mert az nekik jár.
Nem tudják hogy mindenért meg kell küzdeni. Ez pedig a helytelen nevelés eredménye.
19/38 A kérdező kommentje:
ma 17:52 Pont nincs igazad.A baratnom megcsalt es meg le se kurv.aztam,nemhogy megussem.Nem ertek ti annyit...
2021. szept. 12. 17:53
20/38 anonim válasza:
19
Ha pasim ilyen.lenne én is gondolkodás nélkül megcsalnám és még csak lelkifurdalásom se lenne.
Más kérdés hogy nem is lenne ilyen pasim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!