Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi nem eleg egy atlagos mai csajnak?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
-Tessek.Ilyenek a nok.Tudja,hogy egy eroszakos barom,megis szerelmes bele :D Szánalom.
En csak azt nem ertem, hogy te tenyleg ennyi vagy? Van munkad, es szevasz?
Nekem peldaul nem luxusvilla, meg egyebek kellenek, de azert legyen mar egy szemelyiseged.. konyorgom.
Mit csinalsz szabadidodben?
Mi erdekel?
Mik a hobbijaid?
Mi az ami orommel tolt el?
Gondolom, anyukádtól sem kaptál figyelmet, azért gyűlölöd ennyire a nőket. Ezt hívják ambivalens kötődésnek (olvass utána) - amikor vágysz valakire, de előre haragszol rá, mert "úgyis" bántani fog.
Pszichológusnál (ingyen is van háziorvosi beutalóval) ha szidnád pár órát anyukádat (ez nem azt jelenti, hogy nem szereted, de mindenkiben van némi neheztelés a szüleire, akkor is,ha azok igyekeztek, de csak ennyi tellett) és kisírnád magad, lehet, hogy a következő nőt már nem gyűlölnéd előre, hogy ő is olyan, mint a többi.
És nem úgy akarnád bizonyítani a piacképességed, hogy ha ellent mond, agresszív leszel. Mert ezt minden kicsit is normális nő megérzi, legyen akármilyen lepukkant (ami miatt elméleted szerint hálásnak kellene lennie, hogy szóba állsz vele), és önvédelemből menekülőre fogja.
ma 18:19 Koszonom,hogy csufsagolsz velem,nem is akartam valaszolni de megis fogok...dacara annak,hogy ugysem erted meg.
Anyukam meg en jol meg vagyunk,koszonjuk.Szeretne sok ember,hogy ilyrn annya legyen mint o.Abban a generacioban meg volt gerinc...a tietekben mar nincs.
Fel jovok ide le irom normalisan mi bant,es ti el kezdtek Bosszantani,hat van aki nem turi ezt el.Nehez lenyelni az igazsagot es baxtatni kell inkabb a kerdezot.Hat csak az o keszulekeben lehet a gond!!!! Hat mi nem vagyunk ribizlik.Mit kepzel ez a pasi? kismillio peldat tudnek mondani,hogy ferjes anyukak,meg tisztessegesnek ki kialtott nok miket csinalnak.Csak egy helyes vagy penzes pasi kell es annyi as becsuletnek...
Nem akarok homoszexualis lenni.Es remelem nem minden no olyan,hogy hianyzik 1 bizonyos test resze...a hatabol.
Ha ilyen peldakat lattam eddig,nem csoda ha kifagadtam.
Bocsanat!. Zarjuk le az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!