Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi nem eleg egy atlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi nem eleg egy atlagos mai csajnak?

Figyelt kérdés
Vagy akar nem atlagosnak,mondjuk 100 emberbol 88 azt mondja ra,hogy csunya.Szoval adott egy csunya lany (nem konkret szemelyrol beszelek),akit sokszor megalaztak es mar idos is es pasija se volt meg.Eddig oke? de meg mindig van kedve ismerkedni.Jön is egy pasi aki átlagos,van pénze munkája,es biztosítsa afelol,hogy o szereti!.Ennel tobbet nem nyujthatok basszus.Valami mindig problema az ilyen csajoknal,jaj tul messze vagy jaj megse ismerkednek bla,bla,bla...ha nekik egyedul jo akkor oke.Szerintem ezek a nok csak sirnak,hogy nincs senkijuk de ha jon valaki az nem oke nekik.
2021. szept. 12. 16:21
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

-Tessek.Ilyenek a nok.Tudja,hogy egy eroszakos barom,megis szerelmes bele :D Szánalom.

2021. szept. 15. 17:45
 32/38 anonim ***** válasza:

En csak azt nem ertem, hogy te tenyleg ennyi vagy? Van munkad, es szevasz?

Nekem peldaul nem luxusvilla, meg egyebek kellenek, de azert legyen mar egy szemelyiseged.. konyorgom.

Mit csinalsz szabadidodben?

Mi erdekel?

Mik a hobbijaid?

Mi az ami orommel tolt el?

2021. szept. 16. 17:55
 33/38 anonim ***** válasza:
Helytelen írásoddal lesz a gond:))
2021. szept. 16. 20:25
 34/38 A kérdező kommentje:
tegnap 17:55Nem csak ennyi vagyok nyilván.De,hogy jott volna ide az,hogy mit csinálok szabadidőmben? úgyis leszarja minden csaj,meg azok is akik nem szépek külsőre (nem én mondom róluk,hogy csúnyák).Persze először jön az,hogy hú de érdekes pasi vagy,meg az,hogy miert nincs meg csaja egy ilyen kedves pasinak? bla bla....azután meg,jaj messze laksz,vagy kep kuldes tűnik el....persze az nem baj,hogy vele is ugyanígy bánnak a pasik kép küldés után.Hat nehogy mar egy no a saját szintjén le aljon.
2021. szept. 17. 17:59
 35/38 anonim ***** válasza:

Gondolom, anyukádtól sem kaptál figyelmet, azért gyűlölöd ennyire a nőket. Ezt hívják ambivalens kötődésnek (olvass utána) - amikor vágysz valakire, de előre haragszol rá, mert "úgyis" bántani fog.

Pszichológusnál (ingyen is van háziorvosi beutalóval) ha szidnád pár órát anyukádat (ez nem azt jelenti, hogy nem szereted, de mindenkiben van némi neheztelés a szüleire, akkor is,ha azok igyekeztek, de csak ennyi tellett) és kisírnád magad, lehet, hogy a következő nőt már nem gyűlölnéd előre, hogy ő is olyan, mint a többi.

És nem úgy akarnád bizonyítani a piacképességed, hogy ha ellent mond, agresszív leszel. Mert ezt minden kicsit is normális nő megérzi, legyen akármilyen lepukkant (ami miatt elméleted szerint hálásnak kellene lennie, hogy szóba állsz vele), és önvédelemből menekülőre fogja.

2021. szept. 17. 18:19
 36/38 A kérdező kommentje:

ma 18:19 Koszonom,hogy csufsagolsz velem,nem is akartam valaszolni de megis fogok...dacara annak,hogy ugysem erted meg.

Anyukam meg en jol meg vagyunk,koszonjuk.Szeretne sok ember,hogy ilyrn annya legyen mint o.Abban a generacioban meg volt gerinc...a tietekben mar nincs.

Fel jovok ide le irom normalisan mi bant,es ti el kezdtek Bosszantani,hat van aki nem turi ezt el.Nehez lenyelni az igazsagot es baxtatni kell inkabb a kerdezot.Hat csak az o keszulekeben lehet a gond!!!! Hat mi nem vagyunk ribizlik.Mit kepzel ez a pasi? kismillio peldat tudnek mondani,hogy ferjes anyukak,meg tisztessegesnek ki kialtott nok miket csinalnak.Csak egy helyes vagy penzes pasi kell es annyi as becsuletnek...

2021. szept. 17. 18:27
 37/38 anonim ***** válasza:
Ha minden no ilyen szar, akkor mi a kerdes? Legyel homoszexualis vagy maradj egyedul, oszt’ problema letudva ;)
2021. szept. 18. 01:07
 38/38 A kérdező kommentje:

Nem akarok homoszexualis lenni.Es remelem nem minden no olyan,hogy hianyzik 1 bizonyos test resze...a hatabol.

Ha ilyen peldakat lattam eddig,nem csoda ha kifagadtam.

Bocsanat!. Zarjuk le az egészet!

2021. szept. 18. 06:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!