Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mit gondoltok a mindentéren átlagos férfiakról?

Figyelt kérdés

Az átlagos alatt nem azt értem, hogy unalmas…

Bár ha Ti ezt a két fogalmat szinonimaként használjátok, ahogy sokan, ahhoz is meg van a jogotok.

Arra gondolok, hogy valaki semmiben sem tér el radikálisan az átlagtól…

Külsőre sem pozitív, sem negatív irányba nem kirívó…

Egy társaságból semmiképpen sem Ő lesz az első ember akit észreveszel, amíg nem ismered.

Általában ha nem nagyon fontos a téma, akkor konfliktus kerülő…

Nem érzi azt, hogy az egyéniségét ki kell fejeznie és láttatnia kell másokkal, olyan önkifejezés formák keretei között mint az öltözködés.

Ez nem azt jelenti, hogy “normie”, illetve azt sem hogy a tömegkultúra határozza meg.

Inkább csak amolyan “szürke kisegér”, mert nem érez késztetést arra hogy ne legyen az…

Ettől függetlenül nagyon is van személyisége, de nem érzi azt hogy ebből túl sokat meg kéne mutatnia a világnak, maximum a legszűkebb környezetének (testvér, barátnő, stb.)…

Ő úgy érzi jól magát, ha csak egy aprófogaskerék a gépezetben és nem körülötte forog a világ.

Munkának is valami full átlagosat képzeljetek el, pl. könyvelő.

És nem törtető, bár számára a munka nem csupán “szükséges rossz”, ugyanakkor nem is karrierista, nem a munkájában teljesedik ki, hanem a hobbijaiban, de azt meg megtartja magának és a legszűkebb környezetének.

Emberi kapcsolatok terén számár sokkal fontosabb a minőség, mint a mennyiség…

Tehát inkább 3 barát mint 30, de azokkal tényleg tartja folyamatosan a kapcsolatot és tényleg érdeklik.

Ugyanakkor a körülötte megfordulókkal (pl. munkatársak) legalább egy felszínes, de békés, “haveri” viszont mindenképpen szeretne fenntartani, s ezt is kompromisszumokkal próbálja elérni.

Egy ilyen férfi inkább taszító vagy lehet akár vonzó is?

Mindezek mellett vannak kifejezetten egyedi szokásai, de kicsit ilyen magányos farkas és ezeket tényleg nem a látszat kedvéért csinálja, éppen ezért nem feltétlenül osztja meg akárkivel az ilyen dolgait.

Ha párkapcsolatról lenne szó, akkor ezek inkább negatív vagy pozitív irányba billentenék a mérleg nyelvét?

Előre is köszi a válaszokat!

2021. nov. 20. 07:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%

“Nem érzi azt, hogy az egyéniségét ki kell fejeznie és láttatnia kell másokkal, olyan önkifejezés formák keretei között mint az öltözködés.”

Akkor nem egyéniség, és igénytelen is.

2021. nov. 20. 07:54
 2/16 A kérdező kommentje:

#1.

Tehát ha valaki szereti a progresszív metál zenét, illetve akár tud is ilyen zenét szerezni, akkor feltétlenül úgyis kell öltöznie hogy ezt kifejezze?

Én nem arra gondoltam, hogy mocskos, mosatlan ruhákban jár, hanem arra hogy nem túl drága, letisztult, visszafogott színű, se nem lezser, se nem elegáns darabokban… Például.

2021. nov. 20. 07:57
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

semmi baj nincs vele, vannak ilyen emberek, sot, a legtobb ember ilyen.

attol fugg, mennyire tud nekem mrgnyilni es mennyire izgalmasak vele a hetkoznapok, mennyire elvezem a vele toltott idot. ezen kb mar el is aludtam, amit igy leirtal.. ugyanakkor en se vagyok olyan hu de kulonleges (atlag munka, keves barat..) de nem erzem magam ennyire langyos pocsolyanak sem. felek, egy ilyen ferfival semmi szenvedely nem lenne a szexben sem.

2021. nov. 20. 08:01
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
sokan erre vágynak. de ha együtt nem tudnak tovább lépni, nem lesznek új, közös céljaik, igényeik, érdeklődési körük, akkor az unalom miatt nem lesz tartósan jó
2021. nov. 20. 08:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ilyen ember a vőlegényem.
2021. nov. 20. 08:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Legalább szerencsésnek érzi magát mellettem 🙃
2021. nov. 20. 09:00
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
én is ilyet választottam. aztán 15 év után elváltunk. nem fejlődött velem
2021. nov. 20. 09:02
 8/16 anonim ***** válasza:
63%

Ahogy írták, ez így nagyon álló víz. Sok mindenben én is hasonló vagyok, de az zavaró, ha semmi nem mozgatja meg igazán. Persze a hobbijairól nem nagyon írtál, de az alapján, ahogy lefestetted én se tudnék róla, ha, mondjuk valahogy egy társaságba keveredünk.

Ezen felül ami zavart, hogy mindenkinek van egy stílusa, ízlése. Ha nincs, az azt mutatja, hogy vagy képtelen kialakítani, vagy gyáva azt húzni, ami neki tetszik, így inkább marad a kevésbé tetsző, de biztos "semmilyen" ruhatárnál.

Nekem hihetetlen fontos a humor, kommunikáció, amikben szintén nem érzem a leírás alapján, hogy jeleskedne. És a konfliktus kerülés se szerencsés. Nekem is szokásom, de a fontos kapcsolataiban baráti, családi és szerelmi kapcsolatokban folyamatosan küzdök ez ellen a rossz szokás ellen. Mert egy kapcsolatot nem lehet hazugságra építeni. Az ilyen farokbehúzós kompromisszum pedig nettó hazugság.

2021. nov. 20. 09:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

8

Egyáltalán nem az, ha az illetővel együtt lehet dolgozni. Nálunk nincs állóvíz, vállvetve küzdöttünk mindig is a szép közös életünkért. Van ebből a fajtából is olyan, aki nem egy minimalista lusta disznó. Meg van olyan is, akinek megalszik a szájában a tej, miközben te tartod életben a kapcsolatot, mert egy töketlen balfsz.

2021. nov. 20. 10:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Lát a fszom a jövőbe. Azért van a kapcsolat, hogy elmondjuk egymásnak, ha valami rossz. Beleértve a nemi életünket, a kapcsolatunk dinamikáját vagy akármit, ami zavar vagy amit épp érzünk. Az pedig, hogy valakivel mennyire lehet összedolgozni és mennyire hajlandó meghallani azt, hogy neked változtatásokra van szükséged, az első perctől fogva látható. Onnantól, hogy huzamosabb ideig együtt vagytok. Onnantól, hogy azt mondod neki egy nap, hogy ma annyira nincs kedvem semmihez, tökre magam alatt vagyok. Vagy onnantól, hogy szóvá teszel egy apróságot. Például hogy drágám, kérlek legközelebb ne rakd tele a szemetest. És ha ezekez leszarja, ha ezek miatt besértődik, ha ezekre nem odafordulással és megértéssel reagál, akkor tudod, hogy később is ez lesz. Ha a másik konfliktuskerülő (vagy épp te imádsz csöndben mártírkodni, mert azt hiszed, attól jobb lesz, hogy nem adsz visszajelzést folyamatosan a párodnak), akkor az lesz, amit leírtál. Meg akkor is, ha csak úgy éltek a kapcsolatban és szartok bele, hogy megmaradjon normálisnak.
2021. nov. 20. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!