Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondtam egy férfinak, hogy tetszik de csak megköszönte, akkor hagyjam?
Na igen, ez kínos. Két lehetőség van:
1. Zavarában nem tudta mit mondjon és ennyire futotta neki,
2. Nem érdekled és próbált kedvesen elutasítani.
Ha rövid időn belül nem közeledik, akkor a 2. válasz a helyes.
Amúgy az történt, hogy mondtam (csak írásban), hogy van egy észrevételem, amire azt válaszolta hogy persze mondjam mert hasznos a konstruktív kritika. Mire mondtam, hogy bár az általuk nyújtott szolgáltatás csak 10/8, ő viszont 10/10. De hozzátettem, hogy amúgy minden ok volt és nincs mit kritizálni. Lehet, hogy ez úgy jött le, hogy nem akarok semmit, bár azért azt gondolom, hogy ha engem érdekelt valaki akkor nem hagytam annyiban, ha már mondott valamit.
Amúgy tudom, hogy mondhattam volna valami jobbat is de még nem csináltam ilyet, azt hiszem ezentúl jobban átérzem a férfiak ismerkedési problémáit.
Egyébként élőben eléggé zavarban volt meg nem volt túl magabiztos, ha esetleg haszált az önbizalmának akkor nem bánom, még ha nekem egy kicsit kínos is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!