Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmondtam egy férfinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmondtam egy férfinak, hogy tetszik de csak megköszönte, akkor hagyjam?

Figyelt kérdés
Kicsit béna szituáció mert csak pár napja ismerem és eddig csak röviden/professzionális jelleggel beszéltünk. Neki rosszul jött volna ki, ha ő lép először ezért megpróbáltam én, de csak megköszönte, igaz kedvesen. Jobb, ha hagyom nem? Az is eszembe jutott, hogy talán túl fiatalnak néz, mert sokszor előfordul, tininek néznek pedig már rég elmúltam 20, de erre azért nem akarok rákérdezni. Gondolom ha érdekeltem volna akkor azért máshogy reagált volna.
2021. dec. 7. 17:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem, nem hiszem :( Nem olyan jellegű dologról van szó amihez nagy tehetség kell, nem is egy szakma, meg úgy köszönte meg, hogy szerintem tudta, hogy mire gondolok, mert sokkal kevésbé formális stílusban válaszolt. Szerintem neki nem mondok már semmit lol, de ha esetleg valaki más adódik akkor egyértelműbb leszek.
2021. dec. 7. 17:53
 12/25 A kérdező kommentje:
8/10 volt amit írtam, Angliában vagyok és angolul beszéltünk, azt hittem magyarul a 10/8 a helyes, bocsi :/
2021. dec. 7. 17:55
 13/25 A kérdező kommentje:
Bár amúgy vicces lett volna, ha ez Lett volna a félreértés
2021. dec. 7. 17:56
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
A férfiak az ilyen elejtett utalásokból nem mindig értenek, de azért jó volt ez szerintem, biztos elfilózott rajta, hogy most akkor ezt hogy érthetted :D
2021. dec. 7. 17:57
 15/25 anonim ***** válasza:
#13 Szerintem is, ezért írtam. :D
2021. dec. 7. 17:58
 16/25 anonim ***** válasza:
83%
Ez off, de úristen milyen bátor vagy, te vagy a példaképem :D
2021. dec. 7. 18:03
 17/25 anonim ***** válasza:

Ez kb semmi. Átmenet a kedvesség és a flört között, de mivel egy olyan beszélgetésben mondtad, amiben valamire enyhe kritikát fogalmaztál meg, kb annyit jelent, hogy egyértelművé tetted, hogy az elvártnál gyengébb teljesítmény nem az ő hibája volt.

Ettől nem fogja azt gondolni, hogy egy tőle 10-20 évvel fiatalabb lány kikezdett vele.

2021. dec. 7. 18:04
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
2021. dec. 7. 18:08
 19/25 anonim ***** válasza:
#18 zseniális 🤣
2021. dec. 7. 19:17
 20/25 anonim ***** válasza:

Lehetséges hogy félreértette.

Legközelebb, hivd el kavezni, vagy valami.

2021. dec. 7. 21:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!