Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szoktatok elgondolkozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szoktatok elgondolkozni, hogy vajon a topic-ban kérdező/válaszoló hogyan nézhet ki és/vagy milyen ember lehet?:)

Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 15:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%
Én Miss D kosárra lennék nagyon kíváncsi. :D Sajnos egy ideje abbahagyta a kérdéseket, pedig imádtam a sztoriját.
2021. dec. 3. 16:48
 22/32 anonim ***** válasza:
91%
De, időnként. Főleg a személyiségükön.
2021. dec. 3. 16:50
 23/32 anonim ***** válasza:
96%
Balázsnak több nickje is volt amúgy, amit azok ismernek, akik régebb óta az oldalon vannak.
2021. dec. 3. 16:50
 24/32 anonim ***** válasza:
94%
Én csak jókat szoktam nevetni amikor konkrétan beközlik h milyen vagyok. Voltam már minden, nő, férfi, incel, dagadt, rusnya, zsiros hajú, minden. Igen, ezt igy irásból megállapitották.
2021. dec. 3. 16:56
 25/32 anonim ***** válasza:
86%
Jajj meg charme alpha male aki nagyon érdekelne 😆😆😆
2021. dec. 3. 16:57
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

7: Mackósabb pasik (100+) nevében kikérjük, nem mind vagyunk büdösek... 🙁

25: Arra kíváncsi lettem volna én is! 🤪 (Bár szerintem a mostanság néha írogató fórumtárs csak egy copycat)

2021. dec. 3. 17:06
 27/32 anonim ***** válasza:
87%

#25 - engem is Charme Alpha Male erdekelne 😅😅😅

Mindig egy őszülő halántékú, angol lord jelenik meg előttem, ha meglátom a kiírásait 😃

2021. dec. 3. 17:08
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Én csak arra, amikor kapom a privátokat, mert oda írom, hogy 20L (régebben 17-18-19L)

Vagy vmi válaszomban benne van, hogy hogy reagálnak a külsőmre a pasik egy adott szórakozóhelyen vagy egyetemen vagy kocsmában, fesztiválon, koncerten.

És itt is. pedig itt nem is látnak.

2021. dec. 3. 17:20
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

#20 fuhh, ezt nagyon átérzem. Tök szívesen írnék nick-k, de azokat a blődségeket, amiket kb 10 éve írtam, nem vállalnám fel :D Volt egy időszak, amikor teljesen meg voltam kattanva egy pasiért, és vagy 4-5 kérdést kiírtam. Persze, fullosan idiótán viselkedtem. Mai fejjel nem is értem akkori magamat.

Egyébként kíváncsi lennék másokra, de facebook-on is vannak hasonló parázsviták, témázások csoportokban, cikkek alatt. Alapvetően semmi extra. A másik része a dolognak, hogy teljesen mindegy, hogy látnak, vagy sem, ha szidni akarnak, szidni fognak. Volt az egyik csoportban hírhedtté vált tag, aki előszeretettel patkányk_vázott le minden nőt, aki nem reagált neki párkeresőn, és mikor érthető okokból a nő megvédte magát, és elküldte a francba, igazolva látta magát, hogy na, akkor csak vissza tudnak írni neki. Ezt többen próbáltuk elmagyarázni neki, miért problémás, de nem értette. Én kedvesen írtam neki, hogy külsőre pl tök rendben van, de annyira illúzió romboló ez a stílusa, hogy hiába húznám pl Tinderen jobbra, egyszer játszana be ilyet, örökre elmenne a kedvem tőle. Nyilván elhordott mindennek, hogy neki én sose jönnék be, és amúgy is, hajamismilyen. Majd kb fél évre erre az esetre bejelölt. Majd írt, hogy mennyire jól sikerült a profil képem, és mennyire szép vagyok. Igazából okozott pár nevetéssel teli percet ezzel az önlejáratással, de a jelenség, amit képvisel, akkor is szomorú. Még ha normális is vagy a másikkal, érvelsz, ha nem tetszik az egojának, akkor megpróbál majd belédtaposni. Bárhogy. Bármivel. Innentől kezdve semmi értelme a képes, neves dolognak, mert az emberek vaktában is vagdalkoznak, ha sértve érzik magukat, akkor is, ha semmi valóságalapja nincs. Ha pedig bármit tudnak rólad, akkor visszaélnek vele. Persze, nem mindenki ilyen, biztos kialakulnának netes pajtik is, meg minden. De a vitás topikokban csak rosszabb lenne a helyzet.

2021. dec. 3. 17:32
 30/32 anonim ***** válasza:
27%

Dehogynem szoktak!

Én amikor nekiállok nyomni a hímsoviniszta dumáimat, hogy cukkoljam az itteni nőket, akkor mindig szidnak, hogy egy 150 kilós, lógócsöcsű, dagadt disznó vagyok, azért nem kellek senkinek.

Meg persze egy impotens, incel, aki ráadásul még egy pattanásos, anyuka kedvence is!

Tegnap konkrétan a fejemhez vágta az egyik válaszoló hölgy, hogy azért nincs senkim mert úgy nézek ki ahogy!:)

2021. dec. 3. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!