Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itt válaszolók szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt válaszolók szerint miért normális az, aki jóban van az exével?

Figyelt kérdés
Lehet neki köszönni az utcán, de az miért normális dolog, aki a párja mellett gyakran beszél az exével?
2021. márc. 26. 17:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
ezt úgy hívják felnőtt viselkedés.
2021. márc. 26. 17:31
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Igazából az itt válaszolókkal és kérdezőkkel kapcsolatban az a nagy kérdés, hogy miért nem fogadják el, hogy nem mindenki egyforma?

Normális az, aki jóban van az exével. Meg normális az is, aki nincs. Nem mindenki egyforma.

2021. márc. 26. 17:31
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem is az, hogy sokan nem fogadják ezt el, hanem túl sok az olyan történet - és tényleg - ahol az a történet vége, hogy "újra összejött az exével, mert még nem volt túl rajta mikor találkozott az új barátjával/barátnőjével"

És ettől félhetnek sokan, mert ez annyira gyakori, hogy már klisének számít.

Alap udvariasság belefér, de ha mondjuk heti 2-3 alkalommal elmennek kávézni - az intő jel. Szerintem.

2021. márc. 26. 17:34
 4/20 anonim ***** válasza:
93%

Azért bőven van különbség a 'ha összefutunk, köszönünk és ha nem rohanunk, beszélünk 2 percet' és a szándékosan egymás társaságát kereső, egymás életének továbbra is szerves részét képező exek közt.

Szerintem a nagyon éles sittel levegőnek nézés is gyerekes dolog, főként ha nem történt olyan aljas húzás egyik fél részéről sem, amely mellett képtelenség semleges emberi viszonyban maradni. N

2021. márc. 26. 17:39
 5/20 anonim ***** válasza:
*snittel
2021. márc. 26. 17:40
 6/20 LazyJones ***** válasza:
97%
Van olyan exem, akivel jóban vagyunk, van, akivel sosem állnék stóba. Sok dologtól függ, hogyan viszonyulok az adott exemhez, és persze az is, ők hogyan viszonyulnak hozzám. Szerintem mindkét eset "normális", megvan az oka mindkét változatnak.
2021. márc. 26. 17:49
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azzal az exemmel nem tudok "jóban" lenni, akin piszkosul nehezen tettem túl magam, mert nagyon szerettem. Csak azzal aki iránt nem volt olyan nagy a szerelmem.
2021. márc. 26. 18:18
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

7-es: pontosan, vagy elmúlt.

én is beszélő viszonyban maradtam egy exemmel, de amikor újra bepasiztam, akkor részemről szinte megszűnt a kommunikáció felé. Az aktuális partnernek kell mindig a legfontosabbnak lennie, és legjobb, ha nem adunk okot féltékenykedésre, hiszen ha velünk csinálnák ugyanezt szintén rosszul esne.

2021. márc. 26. 18:45
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sosem volt még párom, de elgondolkodtam a kérdésen:

1, A gyerek miatt;

2, Nem mindenki akar/szeret feszkóban élni;

3, Lehet - és ez valószínű, hogy - látott már az egyén negatív mintát pl.: a szülei által, akik kutya-macska barátságban voltak egymással különválás után, és ő ezt a mintát nem akarja követni.

2021. márc. 26. 18:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a volt férjemmel rendszeresen találkozom és beszélek. Bár mindenféle kommunikáció meg van neki tiltva, de hát van egy közös gyerekünk, ez nem kivitelezhető. Ennek ellenére a volt férjem mindennap hív, feljön hozzám, nekem panaszkodik a jelenlegi kapcsolatára, pedig ő hagyott el. Nagyon félti a párja, mondjuk van is rá oka. szerintem felesleges bármit is tíltani, aki akar, megoldja.
2021. márc. 26. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!