Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szoktatok elgondolkozni, hogy vajon a topic-ban kérdező/válaszoló hogyan nézhet ki és/vagy milyen ember lehet?:)
Mármint nem feltétlenül a felnőtt párkapcsolatok rovatból.
(10-es voltam)
#14 Van egy Pokolbeli Fagyizás néven idekommentelgő, némileg alkesz forma, akinek nagy szívfájdalma a nők és emiatt mindenféle összeesküvés-elméletet gyárt, amiben a nők összefogtak ellene. Jókat lehet röhögni a kérdésein.
Régebben Bandi a Ló, Balázs-percek néven futott, most épp a Pokolbeli Fagyizás fejezetet írjuk.
És mi a nickje, felhasználó neve?
14 vagyok.
Én akkor szoktam elgondolkozni, amikor véletlenül visszaolvasom a 2012 és 2015 közötti SAJÁT válaszaimat.
És látom, hogy 14-17 évesen milyen elvetemült ostobaságokat írtam, zéró tapasztalattal, de iszonyat nagy önbizalommal, mintha tudnám a világ működésének titkát.
ekkor rájövök, hogy mindenki, akit hülyének nézek az lehet, hogy egy 15 éves kis tökös, amilyen én is voltam.
Valamint hogy a saját MOSTANI (számomra jelenleg valid) válaszaimat mennyire fogom szégyellni 10-15-20 év múlva, amikor már teljesen más szemszögből nézek a világra.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!