Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szoktatok elgondolkozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szoktatok elgondolkozni, hogy vajon a topic-ban kérdező/válaszoló hogyan nézhet ki és/vagy milyen ember lehet?:)

Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 15:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%
Nem. De azt tudom, hogy én csodálatos vagyok.
2021. dec. 3. 15:43
 2/32 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is csodálatos az első válaszoló.
2021. dec. 3. 15:44
 3/32 A kérdező kommentje:
Semmi kétség, hogy az első válaszoló csodálatos:)
2021. dec. 3. 15:46
 4/32 anonim ***** válasza:
92%

Belőlem kőkemény merevedést váltott ki az első válaszoló.

18L

2021. dec. 3. 15:58
 5/32 anonim ***** válasza:
96%
Néha de. :D
2021. dec. 3. 16:01
 6/32 anonim ***** válasza:
91%
Mindenkinek köszönöm, egyúttal szeretném kifejezni, hogy örülök, hogy beragyoghattam a napotokat.
2021. dec. 3. 16:06
 7/32 anonim ***** válasza:
98%

Néha de. Főleg akkor amikor kiírom egy kérdésbe vagy épp egy válaszba hogy fiatal vagyok és lány és szingli. És akkor jön x privát. És belegondolok hogy abba nem gondolnak bele hogy lehet hogy egy büdös, 100 kilós ember vagyok (nem, nem vagyok az, de lehetnék:D).

És ilyenkor belegindolok hogy vajon ők milyenek lehetnek ha csak így ráharapnak 3 karakterre.

2021. dec. 3. 16:09
 8/32 anonim ***** válasza:
97%
Én is néha elgondolkodom rajta. Engem érdekelne. Főleg a névvel válaszolgató, aktív válaszolók esetében ébred fel bennem a kíváncsiság :)
2021. dec. 3. 16:17
 9/32 anonim ***** válasza:
97%

Én is el szoktam rajta gondolkodni. Néha még a szövegkörnyezetből az sem derül ki, hogy nő írta a választ vagy férfi.

Eszembe jutott az is, ha látnánk mindenki nick-jét, egy idő után már tudni lehetne ki az illető, még ha sohasem láttad lásd: Balázska :)

2021. dec. 3. 16:25
 10/32 anonim ***** válasza:
94%
Már láttam innen egy párat. Több embert ismertem innen meg, akivel aztán telefonon is beszéltem/személyesen is találkoztam, stb.
2021. dec. 3. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!