Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégi buli 6 sráccal, egyedüli lányként, van valamitől félnivalóm?
Nincs a világon ilyen hülye mint Te, kedves kérdező 🤣🤣
Olyan naiv, buta vagy 27 évesen. Ha igaz ez a story amit kiirtal.
Szerinted foglalkoznak majd ők avval hogy neked mi a jó? Te mit akarsz? Te kivel akarsz osszejonni?
Meg kérdezik tőled hogy vagy stb.. Nah bumm!!
Én is megkerdezem, meg a gyk összes embere.. Akkor már mindenki kíváncsi rád és udvarias? 🤣🤣
Szerinted azok a nők akiket megerőszakoltak életük során bele akartak menni????
Ha 6 ittas férfi beindul szerinted neked bármi esélyed is lesz ellenkezni?
Ezek a példák még mindig nem egyenlőek ezzel de tudod mit! Jó szórakozást
136
Ugy latszik tenyleg ennyire fogyatekos. Kepzeld el, hogy olyan no olvassa ezt a hozzaszolast, aki korabban szexualis eroszak aldozatava valt. Vajon mit erezhet? El nem tudom kepzelni, pedig aztan engem is felb.sz.
Kerdezo, eleg egyszer olyan helyzetbe kerulni, egesz eletedre banni fogod.
"de már számtalanszor leírtam, hogy a 6 pasival csak bulizom, nem gruppenezek, kizárólag arra a srácra koncentrálok, akivel Tinderen megismerkedtem. "
Aham.
És ha a 6 pasi nem így gondolja? Szerintem akivel ismerkedsz, az is csak a közösbe akar bedobni, különben nem így rendezte volna a dolgokat.
"de hosszasan sorolhatnám még, elég életrevalónak tartom magam ahhoz, hogy minden helyzetben feltaláljam magam."
Jó naiv vagy! Olvasgass híreket. Van ott rendőrnő is akit megerőszakoltak és megöltek Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!