Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégi buli 6 sráccal, egyedüli lányként, van valamitől félnivalóm?
Figyelt kérdés
A srácok feljönnek születésnapot ünnepelni Budapestre, kibérelnek egy lakást, ott lennénk, ha elmegyek.2021. dec. 1. 16:25
111/145 anonim válasza:
osszevissza hazudozol, kerdezo. minek irtad ki a kerdest, ha ugyis el akarsz menni?? ismeroseid meg honnan szereznenek tudomast arrol, h hetvegen mit csinlasz, ha mem kotod az orrukra?
112/145 A kérdező kommentje:
Igen, a családom egy része elég vallásos (én ateista vagyok), nem akarom, hogy az én cselekedetem/vélt cselekedetem legyen a téma egy családi étkezésen mondjuk. Barátnőim tudják, de mikor bulizok, akkor jelen vagyok, nem szoktam senkivel chatelgetni, főleg nem félóránként helyzetjelentést adni. Egyáltalán nem vagyok naív, benne van a pakliban, hogy meglesz köztünk a vonzalom és szexelünk, ezzel nincs semmi gond.
2021. dec. 1. 19:25
113/145 A kérdező kommentje:
Semmit nem hazudozok. Elég, ha anyu/apu megtudja és elmondja más ismerősöknek. Erre nincs ráhatásom, mindketten elég pletykásak.
2021. dec. 1. 19:26
114/145 anonim válasza:
Én már akkor kiakadtam volna a pasira, akivel éppen ismerkedem, mikor felveti, hogy az első találkozás egy olyan házibuliban legyen, ahol ott van 5 haverja és én egyedül nő.
Egy kicsit is normális férfi, aki nem akarja kínos, kényelmetlen helyzetbe hozni a nőt, akivel elvileg mélyebb kapcsolatot akar, fel sem hoz egy ilyen ajánlatot.
115/145 anonim válasza:
"Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből!"
116/145 anonim válasza:
Én nem vagyok prűd egyáltalán, voltak kalandjaim, de az k.va isten hogy nem szexeltem volna soha az életemben úgy, hogy 5 idegen részeg pasi van az ajtó mögött akik bármikor csatlakozhatnak h akarom ha nem. De kezdem azt hinni, hogy te erre vagysz, amivel szinten nincs baj csak akkor azt mond :D
117/145 anonim válasza:
A helyedben én nem. mennék, ha megerőszakolnak senki nem fog neked hinni, 6an 1 ellen. Jól gondold meg mert a mai világban ez simán benne van a pakliban. Egy buli nem ér ennyit, ha csak nem te is ezt akarod.
118/145 anonim válasza:
Nem értelek kérdező, azt mondtad, azért írtad ki a kérdést, hogy írjon tapasztalatot, aki már volt hasonló helyzetben, és 78-as és 101-es írt, de egyikre sem reagáltál.
Valamint ha az ismerőseid véleményétől félsz csak, akkor minek érdekel mások tapasztalata ezzel kapcsolatban?
119/145 anonim válasza:
Először arra gondoltam, szegény, naiv lány, segíteni kell neki, ez szörnyűség. Miután végigolvastam a hozzászólásokat és a válaszait, arra gobdolok: Megérdemli a sötét ri**nc. Ez áldozathibáztatás? Csak mert amikor majd benne lesz az esti hírekben, megy a polkorrekt sírás, hogy nem az áldozat tehet róla. Pedig jelen esetben de.
120/145 anonim válasza:
Hmm.. az én férjem utazott 2.5 órát, hogy megismerjen. Csak értem. De ő nem akart bedobni a közösbe. Nyilván más itt a szándék. Csak mondom, hogy van, aki normális és megteszi, amit meg kell egy értelmes kapcsolatért. És van, aki csak bulizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!