Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégi buli 6 sráccal, egyedüli lányként, van valamitől félnivalóm?
Nem a megszólított vagyok, viszont: én voltam több pasi közt egyetlen nő házibulin, csakhogy mindet régről ismertem, és pontosan tudtam, hogy biztonságban vagyok.
Ugyanezt hat vadidegenről még akkor sem venném egyértelműnek, ha egyébként nem tartok minden pasit erőszaktevő állatnak. De kizárni annak a lehetőségét, hogy hat idegen nem éppen plátói szándékkal hív meg egy csajt bulizni, enyhén szólva is korlátoltság.
51: az egyik sráccal ismerkednek és szimpi neki! akkor? egy ilyen buli lehet tök jó hangulatú is, jókat beszélgetnek, aztán a sráccal elvonulnak, ennyi.
Ha ez szerintetek marha veszélyes, akkor tényleg az utcára menni is az...
Városban lesznek, vannak szomszédok is, stb.
Én régebben mindig fiúkkal buliztam általában egyedül lányként. De őket gyerekkorom óta ismertem, bíztam bennük.
Idegen pasik között azért én félnék. Ki tudja mit mennyit isznak, mit szívnak fel esetleg amitől bekattanak vagy bármi…sajnos hallottam már több történetet ami nem végződött jól, az itteni válaszolok csak erre próbálják felhívni a figyelmed. Én is éltem veszélyesen, csináltam hülyeségeket nem felek az élettől, de nem hiszem hogy terápiára akarsz járni ha esetleg ne adj isten, rosszul sülne el a dolog. Szerintem egy pasi se ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!