Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hétvégi buli 6 sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégi buli 6 sráccal, egyedüli lányként, van valamitől félnivalóm?

Figyelt kérdés
A srácok feljönnek születésnapot ünnepelni Budapestre, kibérelnek egy lakást, ott lennénk, ha elmegyek.

2021. dec. 1. 16:25
 101/145 anonim ***** válasza:
92%

Mindenki nyugodjon meg, valószínűleg egy unatkozó kis trollocska. De játsszunk olyat, hogy valós kérdés:

Kedves Kérdező!

Itt te vagy az, aki nem érti. Van olyan, hogy pasi buli, ismertebb nevén kanbuli. Oda nem visznek nőt, mert pasis dolgokat csinálnak. Max.egy fizetett prostit. Vele olyasmiket tesznek, amiket a pénztárcájuk enged.

Meg van olyan, hogy koedukált buli. Oda vegyesen hívnak férfiakat, nőket. Általában a saját baráti társaságukat. Ott előfordulhat még ismeretlen nő is, hátsó szándék nélkül. Olyan viszont nincs, hogy egy férfiakból álló baráti társaság + egy idegen nő csak úgy. Egyébként már az se tiszta, hogy beszélgettél velük tinderen? Mindegyikkel és véletlenül pont ismerték egymást? Vagy csak a kiszemelttel és ő hívott el? Vagy te beszéltél külön-külön mindegyikkel, ők nem is ismerik egymást, és feldobtad, ez milyen szuper lehetőség, hogy megismerjék egymást újdonsült barátaid?😂 Esetleg eggyel beszéltél, aki közölte, hogy van még fent tinderen 5 barátja, beszélgess már kicsit velük is egy kicsit? Na jó, nem fantáziálok tovább, ez mindenhogy beteges.

De saját sztorit akartál. Tessék:

Mentségemre szóljon, hogy én csak 16 voltam. Az 5 fős társaságból ketten voltunk lányok, ő barátnőm volt, egy srác a "barátom", legalábbis már túlvoltunk jó pár randin, egy másik srácot is ismertem, kollégám volt. Összesen 1, azaz egy srác volt, akivel előtte még csak 1x találkoztam, a "barátom" és a kollégám közös haverja. Akinek egyébként 2 héttel az eset előtt volt az esküvője. Így mentem fel velük az "ismeretlen" srác lakására egy spontán italozás alkalmával. Elárulom, nem kellett volna. A többit a fantáziádra bízom.

Annyit segítek, nehéz úgy kiabálni, hogy televan a szád, illetve a lakáskulcs se nálad lesz. Jó szórakozást!😉

2021. dec. 1. 19:01
 102/145 anonim ***** válasza:
97%

Tudtad, milyen vélemények fognak jönni, hiszen nincs olyan értelmes nő a világon, aki felmenne egyedül 6 idegen pasihoz.

De várjunk csak!

"Nem látok ebben SEMMI ördögtől való dolgot."

Vesd össze ezzel:

"Hétvégi buli 6 sráccal, egyedüli lányként, van valamitől FÉLNIVALÓM?"

Most akkor tök nyugodt vagy, esetleg félsz? Már magad sem tudod mit beszélsz, pedig elvileg kommunikációs helyen dolgozol vagy mi.

De kezdek ráunni arra, amit itt művelsz.

2021. dec. 1. 19:02
 103/145 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is troll. Jelentettem a kérdést.

2021. dec. 1. 19:02
 104/145 A kérdező kommentje:

Csak eggyel, aki a kiszemeltem, vele matcheltünk. Kérdezte hol élek, erre írtam, hogy a fővárosban, és azt, hogy látszólag elég messze vagyunk egymástól. Erre írta ő, hogy jönnek fel ezen a hétvégén a barátaival egyikük szülinapját megünnepelni és béreltek ki egy lakást is. A többiekkel nem beszéltem még, csak kérdezgettem róluk őt, illetve leírta az instájukat/facebookjukat és megnéztem őket ott.

Nem attól félek, hogy leitatnak vagy megerőszakolnak, a kérdésemben levő félnivaló arra vonatkozik, hogy az ismerőseim megszólnak, ha megtudják ezt és olyat gondolnak, ami nem valós

2021. dec. 1. 19:14
 105/145 anonim ***** válasza:
100%

Egyikotok se utazna ennyit egy idegen ember miatt, de 6 idegen ember miatt már igen... Ez igen!! 🤣

Mellesleg én és az exem utaztunk ennyit képzeld. Másképp soha nem ismertük meg volna egymást.

Értem én hogy Te azt várod hogy valaki aki hasonló szituba volt mondjon véleményt. Arra nem gondoltál hogy a legtöbb embernek van annyi esze hogy nem megy bele ilyenekbe?

Vagy ha még is akkor nem jó élménnyel társul és nem akarja itt leirni, vagy esetleg nincs ezen az oldalon.

Egy utazást meg ne keverd már össze egy olyan dologgal, hogy 6 idegen pasihoz mész fel egy lakásra.

Itt bárki ír neked bármit Te állandóan a kifogásokat hozod, és úgymond véded a pasikat hogy ők nem olyanok..

Tudod ha egy pasi kíváncsi rád akkor szerintem nem a haverjaival nyomja le az első találkozót. Rád lenne kíváncsi, és szeretne megismerni meg jobban.

Nagy pofára esesek lesznek még neked itt az életbe! Szerintem picit gondolkozz el mert ha már 27 évesen így gondolkozol...

Ugy fognak kihasznalni, atverni ahogy csak akarnak...

2021. dec. 1. 19:15
 106/145 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan azt fogják gondolni, ami valós. Semmi többet.
2021. dec. 1. 19:17
 107/145 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek akkor is mond el hol vagy és beszéljétek meg, hogy ha nem írsz mittomen fel óránként akkor segítsen. Ez nem jatek, hiába nem látod a veszélyeit.
2021. dec. 1. 19:17
 108/145 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális lenne a pasi, és nem szexre menne akkor azt mondta volna hogy találkoztatok valahol pár órára, uljetek be valahova vagy csak setaljatok.

Nem az h egyből menjen fel lakásra.

Olvass már utána hogy a neten csak hány ilyen téma van hogy nem megyünk fel idegen emberrel lakásra!!! Nem hogy emberekkel!!

2021. dec. 1. 19:18
 109/145 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az ismerőseid véleményétől félsz... 😀 Trollololo
2021. dec. 1. 19:19
 110/145 anonim ***** válasza:
100%

Meg is érdemelned hogy az ismerőseid is megtudjak meg a szüleid is hogy mennyire naiv, buta kiscsaj vagy :)

Ilyeneket irkalsz itt aztán meg az ismerőseid véleményétol félsz.. Hagyjad már.. 🤣

2021. dec. 1. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!