Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ! Mennyire kiábrándító ha egy nőnek nagy lába van ?
Figyelt kérdés
1.80 cm vagyok és 41-ea a lábam .van hogy ha szandált huzok fel 42 -ea kell hogy ne lógjon ki az ujjam . Ez nagyon gáz ?!
Privatot nem kérek .
2021. nov. 30. 00:13
31/39 A kérdező kommentje:
Abba nem menjünk akkor bele hogy nőies vagy sem. Nyilván nem épp kecses , nőies a 42-es láb de most őszintén , hogy legyen egy 1.80 magas nőnek 38-as lába ?! Anatómia ??! Én igenis találok magassarkút , sőt úgy veszem észre hogy a 41-est szó szerint elkapkodjak úgyhogy nyilván nem én vagyok az egyedüli ekkora lábbal. Engem igazán csak szandiban zavar , mert nemrég vettem egy S.oliver magassarkú szandit. 42es mert a 41-esben kicsit kint volt a nagyujjam. Haaaat , mint mondjak.. elég bunkos , nem épp nőies. De sok ruhához , jumpsuithoz csak a Szandi illik. Mindjárt belinkelek egy képet hogy lássuk konkrétan miről van szó
2021. nov. 30. 13:31
32/39 A kérdező kommentje:
2021. nov. 30. 13:35
33/39 anonim válasza:
nem fázik a lábad, hogy így el van zárva a fűtés?
34/39 A kérdező kommentje:
33 , ezt a szobát nem használom. 🙂
2021. nov. 30. 13:52
35/39 anonim válasza:
Volt már lábfétises pasival dolgom, 41-42-es lábam van, imádta. Ha neki megfelelt, akkor szerintem nem lehet gáz. De őszintén szólva bennem egyébként sosem merült fel, hogy bárkit is érdekel a lábam mérete, nem is ért semmiféle behatás ezzel kapcsolatban.
36/39 anonim válasza:
Véletlenül se a lábadról, magadról küldj képet. :D
38/39 anonim válasza:
Nekem nagyon-nagyon bejönne egy ilyen nő.
39/39 anonim válasza:
#38 Olyan akinek 41-es a lába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!