Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan barátnőd,akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan barátnőd,akinek a lakása/szobája kiábrándított férfiként?

Figyelt kérdés

Miért?

Mit reagáltál rá?

2021. júl. 13. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
rendetlen volt
2021. júl. 13. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Van, többet nem megyek oda szexelni.
2021. júl. 13. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Párom mesélte, hogy egyszer megismerkedett egy nővel és megbeszéltek egy randit a nő lakására. Mikor a hálószoba felé vették az irányt, akkor meglátta, hogy olyan koszos a lepedő és az ágynemű az ágyon, hogy szinte fekete.

Mai napig nem tudom elhinni, hogy ennyire igénytelen legyen egy nő 🙄

2021. júl. 13. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Az exem lakása ilyen volt. Halmokban mosott edények, szennyes ruhák. Bogarak, kosz mindenhol. Nem sokat voltunk nála, inkább nálam. Bár több nőnél is ezt tapasztaltam eddig, hogy én férfiként sokkal igényesebb vagyok a környezetemre.
2021. júl. 13. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
4-es, ne haragudj, de az téged minősít, ha ezek után még igényt tartottál erre a nőre.
2021. júl. 13. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Én nő vagyok, de exem anyja borzasztó koszos volt. Egyébként baromi drága, szép ruhákban járt, adott a külsejére, de a lakása olyan ótvar volt, hogy nem igaz. Főz, fröccsen minden jobbra-balra, és ott hagyja, por rászáll, gusztustalan. Fürdőszobában is por és szőr mindenhol...
2021. júl. 13. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyszer egy ismerősöm lakásán fogadott olyan körülmény, amit soha nem fogok elfelejteni. Három macskája és két kutyája volt a panellakásban. Bementem a konyhába, mert kérdezte, hogy kérek-e valamit? Ahogy beléptem, a következő látvány tárult elém: a tűzhelyre vastagon rá volt égve a szaft, minden csupa ragacs volt és az egészbe vastagon bele volt ragadva a kutya-macskaszőr. Ezek után egy pohár vizet sem mertem kérni 😃
2021. júl. 13. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
5ös, nem haragszom. Azzal kezdtem, hogy az exem..
2021. júl. 13. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze, volt ilyen csaj. Mint utólag kiderült, az exbarátja takarított meg ő csinált minden házimunkát.
2021. júl. 13. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de egyszer felmentem egy ismerősőm koliszobájába mert gyógyszert adott... hát értem én hogy vizsgaidőszak és egyedül volt a szobában már hetek óta, de hogy a dobozos rámenek (mint az animékben) egymásba pakolva nem találtak el a kukába, és az összes ruhája szanaszét a földön meg papírgalacsinok....

Nekem sem volt mindig időm ilyenekre. Mostanában egyre kevesebb és a ház van értünk nem mi a házért. De azért van egy határ 😂😂😂

2021. júl. 16. 00:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!