Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ! Mennyire kiábrándító ha egy nőnek nagy lába van ?
Figyelt kérdés
1.80 cm vagyok és 41-ea a lábam .van hogy ha szandált huzok fel 42 -ea kell hogy ne lógjon ki az ujjam . Ez nagyon gáz ?!
Privatot nem kérek .
2021. nov. 30. 00:13
11/39 anonim válasza:
8: egy 38as lab is lhet noietlen, ha szeles, butykos, vaskos.. meg egy nagyobb is lehet mereteihez merten kecses, formas. valoban, ez elken semmit nem tudsz tenni, de egy ferfi sem a labadat fogja kritizalni, ha amugy bejossz neki..
12/39 anonim válasza:
Én voltam a #7, lábfétises vagyok. Nekem tetszik a nagy láb, nagy talp, és nem vagyok ezzel egyedül. Ahogy a 11 is írja, lehet kisebb a lábad ha az meg nem néz ki jól valami más miatt.
13/39 anonim válasza:
nagyobbat lehet rá... ja, semmi
15/39 anonim válasza:
Nem a láb mérettel van a baj hanem a lábujjakkal. Ha kisebbek lennének akkor szebben nézne ki, de hosszú ujjakkal gusztustalan.
16/39 anonim válasza:
Nekem 42es a lábam a 170cm magasságomhoz nőként. Szerintem nem nézek ki hobbitnak. A hátránya, hogy szűkebb a választék ha cipőt akarok venni.
17/39 anonim válasza:
Kit érdekel egyébként kinek milyen?
41 nekem is. Ilyen lett, ezt dobta a gép. Páromé 41-42. Valamikor az én tornacipőmet veszi fel. Neki meg akkor kis lába van.
Nem kell ezen ennyire fennakadni. Aki szeret, az a lábméreteddel együtt szeret. A többit meg le kell szrni.
N
18/39 anonim válasza:
nem kapsz privátot.
Számomra undorító.
Mint ahogy a szőrös láb is nőkön, meg a sok izom.
Férfias. Pont.
19/39 anonim válasza:
18: Ez mondjuk relatív. Mit jelent a sok izom. :D "Ha valaki izmos az férfias. -Akkor apu nő?" :D
20/39 anonim válasza:
41 es a lábam, azért magassarkút is találok elvétve. De van olyan térdcsizmám ami 42 méret.
Azt leszámítva hogy kisebb sajnos a választék, engem hátrány ezzel nem ért. Soha egy párom se mondta hogy huu de nagy a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!