Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiábrándító, ha kicsit kifelé kancsalít egy lány?
Figyelt kérdés
Befelé kancsalítottam, megműttettem a szemem, de kontaktlencsével most kifelé kancsalítok. Nem lehet vele mit csinálni azt mondták. Engem nagyon zavar. Kellek így majd valakinek?2021. szept. 17. 16:04
1/7 anonim válasza:
Nem kellesz ezt kancsalkènt mondom
2/7 anonim válasza:
#1 persze xD Szerintem nálad nem a szemeddel van a gond.
3/7 anonim válasza:
Volt egy lány a sulinkba, rendesen kancsal volt, de helyes és csinos is volt mellette, így őt körbezsongták.
4/7 anonim válasza:
Bemegy az aruhazba es "szetnez"?
37F incel
5/7 harebell válasza:
Mint minden "szépséghiba", szerintem ez is olyan, hogy valakit zavar, valakit egyáltalán nem, valakit az elején talán kicsit aztán megszokja, valakinek meg talán pont ez fog megtetszeni. Önmagában ez nem fog megakadályozni abban, hogy társat találj.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Exemnek olyan volt/van hogy egyenesen néz és egy kis idő után az egyik szeme kifele néz egy picit. Mi csak nevettünk rajta, de őszintén nekem majdnem inkább pozitív volt mint semleges/rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!