Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szüksége egy nőnek a férfira/fordítva? Mire kell a férfi/nő a szexet leszámítva? Mitől több mint egy barát/barátnő?
Értem én hogy társas lények vagyunk.
De érdekelne hogy ti hogyan látjátok ezt. Biztosan van valami tudományos magyarázat erre, de engem a saját véleményetek érdekel jobban.
A teljes kizárólagossággal járó kapcsolatok többsége, ami nem vérségen alapul és ahol a másik életében ennek ellenére lehetsz első helyen, heteroszexuális kapcsolat.
Mivel a többség inkább heteroszexuális, ezért lényegében egy ellenkező neművel van a többségnek egyedül esélye azt megtapasztalni, mikor ketten vagytok egymásnak és teljes értékű tényezők lehettek a másik életében.
Szerintem nem minden férfinak vagy nőnek van szüksége párkapcsolatra a teljes boldogsághoz. Nekem pl. igen, mert én szerelmes típus vagyok, nekem fontos az, hogy legyen, akire tudok számítani, akivel minden nap meg tudom osztani, ami a lelkemet nyomja, tudjak romantikázni... mondjuk nem mindenáron, ezért az első szembejövővel nem jönnék össze "csak azér', hogy legyen".
Aztán meg vannak olyanok, akiknek elég a fizikai kielégülés a boldogsághoz, azok meg jobb, ha nem mennek bele párkapcsolatba, kiv. ha mindkét fél részéről érdekkapcsolat és nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!