Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Prostihoz járni ciki, szeretőh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostihoz járni ciki, szeretőhöz menő?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen mindkettő szexuális szükségletek kielégítése céljából történik, csak a második szebben becsomagolt formában. Vagyis gondolom senki nem világirodalmi vagy aktuálpolitikai kérdések megtárgyalása végett keres szeretőt és nem azért áldoz erre az egész helyzet menedzselésére.

Az elsőt felvállalni mégis nagyon gáz, a másodikért meg még sokan hátba is veregetik az embert, hogy milyen ügyes, bátor, feltalálja magát. Pedig az első a tisztább helyzet, a másodikban csak sok a körítés, ha komoly szándékok lennének, akkor lépnének a felek.

Jó ezt most biztos nagyon eltúloztam, de mindig a szélsőséges példa a szemléletes.

2021. nov. 29. 13:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Prostizz nyugodtan. Soha senki nem tudja radbizonyitani.

Sokkal korrektebb dolog. Nincs hulyites,hazudozas,megcsalas.

Sokfele prosti van. Vannak fiatal diaklanyok,akiken nem latszik,h tobb ezer ember atment rajta. Meg ez tulajdonkepp emeli az elvezeti erteket,rutinosabban kezel Teged es a Tested.

Probalj ki sokfelet kozuluk,ha anyagilag birod es nem sajnalod azt a oenzt,aztan majd levonod a kovetkeztetest.

2021. nov. 29. 16:15
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Szex gumival versus gumi nelkul?
2021. nov. 29. 18:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#10, szerintem túlmisztifikálod ezt a témát. A prostizás megvetett dolog, de azért nincs démonizálva, csak némileg lenézve. A szeretőtartás nincs dicsőítve, de valóban kevésbé lenézett. A titkárnő felszedése a dicsőség.

Házasság mellett mással dugni szemétség, teljesen mindegy, hogy prosti, vagy szerető. Ha a házasságtörés oldaláról nézzük, talán a prostizás még annyiból lehet tolerálhatóbb is, hogy ott egyértelműen csak szexről van szó, gondolom, erre akarsz kilyukadni.

Ugyanakkor ha a megcsalást kiveszed a képből, akkor könnyű látni a különbséget. A csinos titkárnővel lefeküdni nem lehet csak úgy, mindenki őt akarja, és a titkárnő választ. Ha téged választ, az téged valahol kiemel. Ha sok nő választ téged, arra lehetsz büszke. Egy prosti ezzel szemben, ha ki tudod fizetni, a tiéd egy órára.

2021. nov. 29. 21:24
 14/16 Senior Séf ***** válasza:
49%
Menj el egy prostihoz, aztán utána nézd meg a szemét. Üres, érzelemmentes tekintet lesz az osztályrészed. Most szedjél fel egy szeretőt. SZERETŐT, aki SZERET téged. Figyeld meg miként néz rád egy lopott szeretkezés után. De ha van egy csöpp eszed, az első stációt végig sem kell járnod, anélkül is átlátod a kérdés dőreségét.
2021. nov. 30. 16:55
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok érintett, mert még házasság előtt álló fiatal vagyok, a példákat a szüleim generációjából merítettem.

Igen, sokféle aspektusa van a kérdésnek, az érzelmi szál sem mellékes, de egy család működése és egysége szempontjából a szerető megléte szerintem károsabb és ennek is szexuális motiváció áll a hátterében.

2021. nov. 30. 17:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Prostihoz járni ciki, mert fizetsz, hogy szexelhess, aminek semmi értelme. Felszínes.

Szeretőhöz járni azért menő, mert nem csak egy, hanem több szívet is melegen tartasz.

A SZERETőhöz nem szexér jár az ember. Nekem több mint egy évig volt szeretőm, de csak hatszor szexeltünk.

Mi a szeretőmmel rengeteget beszéltünk istenről, emberekről, filozófiáról.

2021. dec. 5. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!