Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar fiúk! Ti járnátok félig roma lánnyal, amennyiben heteroszexuálisok vagytok? Magyar Lányok Ti járnátok félig roma fiúval, vagyha leszbikusok vagytok lánnyal??
Én lány vagyok!
19 éves!
Mozgássérült!
Enyhe értelmi fogyatékos!
Hát igen csak, akkor kell valaki ha nagyon tanult
-Na ez pont nem igaz
-Én enyhe értelmi fogyatékos vagyok
Egyszer láttam a tanárképző fősulinál felszállni egy kosztumös kis roma lányt, látszott, hogy oda jár tanulni, mert tele volt jegyzettel. Felszállt mellette egy csapat feher lány is, viháncoltak, infantilisen viselkedtek, úgy öltöztek, mint a tini ribik, pedig 20 évesek elmúltak már. A roma lány meg fullos volt, kiskosztüm, csinos, makulátlan, halvány smink, csillogó haj, értelmes tekintet. Egyértelmű, hogy a roma lányt választottam volna.
Szóval, ha egy nett lányról van szó, aki okos, értelmes, akkor persze. Ha a családja se lepukkant, akkor meg főnyeremény.
Nem.
A helyi cigány közösség vezetőjének fia próbálkozott nálam. Nem is tudtam hogy cigány, ránézésre nem mondaná meg senki. Művelt is, szépen beszél, egyetemre járt, stb..jól is néz ki, szép arcú.
Na de akkor is cigány, más kultúra. Nem is tévedtem vele kapcsolatban, mert a barátnőjét fűvel-fával csalta. A csaj nem beszélhetett pasikkal, otthon volt, várta a 'zurát, ő meg nagyban csajozott. Náluk ez teljesen elfogadott.
"Hát igen csak, akkor kell valaki ha nagyon tanult
-Na ez pont nem igaz
-Én enyhe értelmi fogyatékos vagyok"
De ez pont igaz, nézz már rá erre a kérdésedre ember:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!